RawRei Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 308 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:52 #1 MTA'da janti falan akarız, yazın bakayım.
Spidermangibiyim Picopat Katılım 3 Eylül 2025 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:03 #2 3 senelik tecrübem var hocam şuan dp giriyorum arada.
RawRei Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 308 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:05 #3 Spidermangibiyim dedi: 3 senelik tecrübem var hocam şu an DP giriyorum arada. Genişletmek için tıkla... Sunucu önersene.
Spidermangibiyim dedi: 3 senelik tecrübem var hocam şu an DP giriyorum arada. Genişletmek için tıkla... Sunucu önersene.
Spidermangibiyim Picopat Katılım 3 Eylül 2025 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:05 #4 RawRei dedi: Sunucu önersene. Genişletmek için tıkla... Dp mi rp mi?
RawRei Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 308 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:07 #5 Spidermangibiyim dedi: DP mi RP mi? Genişletmek için tıkla... DP'yi bilmiyorum ama RP'yi biliyorum.
Spidermangibiyim Picopat Katılım 3 Eylül 2025 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:09 #6 RawRei dedi: DP'yi bilmiyorum ama RP'yi biliyorum. Genişletmek için tıkla... Deathplay dediğimiz olay marketten zırhını silahını çekiyorsun adam eliyorsun hocam. Ruid veya Vadi Deathplay önerebilirim.
RawRei dedi: DP'yi bilmiyorum ama RP'yi biliyorum. Genişletmek için tıkla... Deathplay dediğimiz olay marketten zırhını silahını çekiyorsun adam eliyorsun hocam. Ruid veya Vadi Deathplay önerebilirim.
RawRei Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 308 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:11 #7 Spidermangibiyim dedi: Deathplay dediğimiz olay marketten zırhını silahını çekiyorsun adam eliyorsun hocam. Ruid veya vadi deathplay önerebilirim. Genişletmek için tıkla... RP öner.
Spidermangibiyim dedi: Deathplay dediğimiz olay marketten zırhını silahını çekiyorsun adam eliyorsun hocam. Ruid veya vadi deathplay önerebilirim. Genişletmek için tıkla... RP öner.
Spidermangibiyim Picopat Katılım 3 Eylül 2025 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:12 #8 RawRei dedi: RP öner. Genişletmek için tıkla... Janti,İnception önerebilirim hud farklı istiyorsanız Grand,Always vardı.
RawRei dedi: RP öner. Genişletmek için tıkla... Janti,İnception önerebilirim hud farklı istiyorsanız Grand,Always vardı.
RawRei Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 308 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:14 #9 Spidermangibiyim dedi: Janti, inception önerebilirim HUD farklı istiyorsanız Grand, always vardı. Genişletmek için tıkla... İnception kapanmamış mıydı? RawRei dedi: İnception kapanmamış mıydı? Genişletmek için tıkla... https://inceptionrpg.com/?utm_sourc...wMxVirXUuQ22dcbbg&brid=w5G4hqhcHBfugaHCN0ZOJw 0 gözüküyo çünkü
Spidermangibiyim dedi: Janti, inception önerebilirim HUD farklı istiyorsanız Grand, always vardı. Genişletmek için tıkla... İnception kapanmamış mıydı? RawRei dedi: İnception kapanmamış mıydı? Genişletmek için tıkla... https://inceptionrpg.com/?utm_sourc...wMxVirXUuQ22dcbbg&brid=w5G4hqhcHBfugaHCN0ZOJw 0 gözüküyo çünkü