Merhabalar öncelikle, benim sorunum MTA da oyuna giriş yaparken giriş ekranında mouse imlecini döndürürken bir donma giriyor ondan sonra bir sunucuya girdiğim zaman kasmaya başlıyor ama FPS yüksek olarak gösteriyor bunu her Alt+Tab yapıp oyuna geri geldiğimde döndürdüğüm zaman 1 kere donuyor ve kasmaya başlıyor bunu ekran modlarında sınırsız res tuta aldığım zaman yapıyor standart moda aldığım zaman bu sefer de Alt+Tab'ı geç yapıyor ve oyunun görüntüsünü kötüleştiriyor. Bu konu için video paylaşamıyorum video elimde mevcut.
Arkadaşın bilgisayarında sorun yok. Donanımı gayet yeterli.
Pencere modunda çalıştırmayı deneyin, Ayrıca Görev Yöneticisi'nden de Ayrıntılar girip programı bulduktan sonra önceliği "Yüksek" ayarlamayı da düşünebilirsiniz.
Sorun hala devam ediyor daha önce windows update ile gelen şeyleri kaldırdım ayarlardan bilgisayarı yeninden başlattım sorun düzelmişti sonra tekrardan yeniden başlatınca sorun devam etti
Sorun hala devam ediyor daha önce windows update ile gelen şeyleri kaldırdım ayarlardan bilgisayarı yeninden başlattım sorun düzelmişti sonra tekrardan yeniden başlatınca sorun devam etti