Manco Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 821 Çözümler 4 8 Eylül 2021 #1 MTA'da sesli roleplay serveri arıyorum. Mesleklerin, arayüzün ve rplerin güzel olduğu bir server olursa iyi olur.
MTA'da sesli roleplay serveri arıyorum. Mesleklerin, arayüzün ve rplerin güzel olduğu bir server olursa iyi olur.
birdies Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2021 #2 Bu zamanda artık MTA oynanmaz.
EmirOzylds Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 824 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş iş 8 Eylül 2021 #3 birdies dedi: Bu zamanda artık MTA oynanmaz. Genişletmek için tıkla... İlk olarak gereksiz ve konuyla alakasız mesaj atmayın. İkinci olarak oynayan hala çok kişi var.
birdies dedi: Bu zamanda artık MTA oynanmaz. Genişletmek için tıkla... İlk olarak gereksiz ve konuyla alakasız mesaj atmayın. İkinci olarak oynayan hala çok kişi var.
birdies Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2021 #4 EmirOzylds dedi: İlk olarak gereksiz ve konuyla alakasız mesaj atmayın. İkinci olarak oynayan hala çok kişi var. Genişletmek için tıkla... Gereksiz değil MTA ortamı bitti rol yapılmaz orada SAMP ortamı daha canlı ve daha çok rol aktivitesi var.
EmirOzylds dedi: İlk olarak gereksiz ve konuyla alakasız mesaj atmayın. İkinci olarak oynayan hala çok kişi var. Genişletmek için tıkla... Gereksiz değil MTA ortamı bitti rol yapılmaz orada SAMP ortamı daha canlı ve daha çok rol aktivitesi var.
EmirOzylds Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 824 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş iş 8 Eylül 2021 #5 birdies dedi: Gereksiz değil MTA ortamı bitti rol yapılmaz orada samp ortamı daha canlı ve daha çok rol aktivitesi var. Genişletmek için tıkla... Konuyu açan kişi böyle bir şey belirtmiş mi? Hayır, gereksiz olmuyor mu bu şimdi?
birdies dedi: Gereksiz değil MTA ortamı bitti rol yapılmaz orada samp ortamı daha canlı ve daha çok rol aktivitesi var. Genişletmek için tıkla... Konuyu açan kişi böyle bir şey belirtmiş mi? Hayır, gereksiz olmuyor mu bu şimdi?
birdies Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2021 #6 EmirOzylds dedi: Konuyu açan kişi böyle bir şey belirtmiş mi? Hayır, gereksiz olmuyor mu bu şimdi? Genişletmek için tıkla... Ben sadece düşüncemi söyledim istediği sunucuda oynayabilir emeği gidince olan ona olacak MTA ortamında hiçbir sunucu 4 ay sınırını geçemiyor hepsi para göz çünkü.
EmirOzylds dedi: Konuyu açan kişi böyle bir şey belirtmiş mi? Hayır, gereksiz olmuyor mu bu şimdi? Genişletmek için tıkla... Ben sadece düşüncemi söyledim istediği sunucuda oynayabilir emeği gidince olan ona olacak MTA ortamında hiçbir sunucu 4 ay sınırını geçemiyor hepsi para göz çünkü.
A Ascendency Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 3.483 Makaleler 3 Çözümler 24 12 Eylül 2021 #7 MTA'da roleplay sunucusu olduğunu sanmıyorum. SAMP için Vendetta RPG ve Goat Roleplay sunucularına bakabilirsiniz. EmirOzylds dedi: Konuyu açan kişi böyle bir şey belirtmiş mi? Hayır, gereksiz olmuyor mu bu şimdi? Genişletmek için tıkla... Konu sahibi bilmiyorsa?
MTA'da roleplay sunucusu olduğunu sanmıyorum. SAMP için Vendetta RPG ve Goat Roleplay sunucularına bakabilirsiniz. EmirOzylds dedi: Konuyu açan kişi böyle bir şey belirtmiş mi? Hayır, gereksiz olmuyor mu bu şimdi? Genişletmek için tıkla... Konu sahibi bilmiyorsa?
mustafabyrak7 Hectopat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 86 Daha fazla Sistem Özellikleri 12.Nesil İntel Core i3-12100F (8CPUs) AMD Radeon RX 6600 16GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Temmuz 2022 #8 Janti Roleplay - İnception Roleplay var sesli konuşmada var sunucuda bakabilirsiniz