MTA roleplay serveri önerisi

Manco

Hectopat
MTA'da sesli roleplay serveri arıyorum. Mesleklerin, arayüzün ve rplerin güzel olduğu bir server olursa iyi olur.

İlk olarak gereksiz ve konuyla alakasız mesaj atmayın. İkinci olarak oynayan hala çok kişi var.

Gereksiz değil MTA ortamı bitti rol yapılmaz orada SAMP ortamı daha canlı ve daha çok rol aktivitesi var.

Gereksiz değil MTA ortamı bitti rol yapılmaz orada samp ortamı daha canlı ve daha çok rol aktivitesi var.

Konuyu açan kişi böyle bir şey belirtmiş mi? Hayır, gereksiz olmuyor mu bu şimdi?

Konuyu açan kişi böyle bir şey belirtmiş mi? Hayır, gereksiz olmuyor mu bu şimdi?

Ben sadece düşüncemi söyledim istediği sunucuda oynayabilir emeği gidince olan ona olacak MTA ortamında hiçbir sunucu 4 ay sınırını geçemiyor hepsi para göz çünkü.

MTA'da roleplay sunucusu olduğunu sanmıyorum. SAMP için Vendetta RPG ve Goat Roleplay sunucularına bakabilirsiniz.
Konu sahibi bilmiyorsa?

Janti Roleplay - İnception Roleplay var sesli konuşmada var sunucuda bakabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…