MTA RP sunucu önerisi

behzat_c

Hectopat
Daha fazla  
Bugün aşırı hüzünlüyüm. 2 yıl aradan sonra MTA gireyim dedim. MTA'yı sırf roleplay için oynuyordum. Şimdi baktım ki eski roleplayler kalmamış. Her yer bebe dolu. Çocuk daha dün doğmuş RP yapıyor aklınca. Saçma sapan küfürler, deli gibi çığlıklar atıyorlar ve daha fazlası... Sevdiğim sunuculara tek tek baktım hiç birinde eski tat kalmamış. Bugün hüzün var.

Düzgün roleplay sunucusu önerirseniz sevinirim. SAMP'ta Vice Roleplay var ama sesli sunucu arıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün aşırı hüzünlüyüm. 2 yıl aradan sonra MTA gireyim dedim. MTA'yı sırf roleplay için oynuyordum. Şimdi baktım ki eski roleplayler kalmamış. Her yer bebe dolu. Çocuk daha dün doğmuş RP yapıyor aklınca. Saçma sapan küfürler, deli gibi çığlıklar atıyorlar ve daha fazlası... Sevdiğim sunuculara tek tek baktım hiçbirinde eski tat kalmamış. Bugün hüzün var.

Düzgün roleplay sunucusu önerirseniz sevinirim. SA:MP'ta vice roleplay var ama sesli sunucu arıyorum.

MTA da çocuk dolu geç FiveM rahatla.

Arkadaşın dediğine katılıyorum eğer sistemin FiveM için yeterliyse MTA ile uğraşma.

Hocam sistemi iyi değilsede uğraşmasın kanser olacağına başka oyun oynasın daha iyi. Allah'a kitaba peygambere hiç nefes kesmeden bir çırpıda söven sonra yetmezmiş gibi seni banlayanlarla uğraşmak zorunda değil.

İkisinin de kitlesi bence çoğunlukla çocuk pek fark yok ama sistemi yetiyorsa tabii GTA 5 RP daha iyi olabilir.

FiveM da GTA 5 dostum ne yaşıyorsun?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı