ghostsllvo Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 62 Çözümler 1 Yer Bilgisayarın Başı Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #1 RAM 16 Gb Ekran kartı 4070 Super Anakart Msi PRO B650M-B İşlemci Amd Ryzen 5 8400F Artık bu hata yüzünden MTA'ya giremiyorum çok can sıkıntıyor yardım eder misiniz? Dosya Ekleri 1723839101606.png 81,2 KB · Görüntüleme: 21
Çözüm ghostsllvo 23 Ağustos 2024 PoisoNR6 dedi: Rica etsem sorunu çözdüğünüz zaman bana bilgi verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Her yeri arıyorum ama bulamıyorum sen bulursan haber verir misin? PoisoNR6 dedi: Rica etsem sorunu çözdüğünüz zaman bana bilgi verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... DNS'i Cloudflare'den Google DNS yaptım düzeldi sende dene.
PoisoNR6 dedi: Rica etsem sorunu çözdüğünüz zaman bana bilgi verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Her yeri arıyorum ama bulamıyorum sen bulursan haber verir misin? PoisoNR6 dedi: Rica etsem sorunu çözdüğünüz zaman bana bilgi verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... DNS'i Cloudflare'den Google DNS yaptım düzeldi sende dene.
Xei Decipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 1.595 Çözümler 7 16 Ağustos 2024 #2 ghostsllvo dedi: Artık bu hata yüzünden MTA'ya giremiyorum çok can sıkıntıyor yardım eder misiniz? Eki Görüntüle 2286136 Genişletmek için tıkla... Ban yemiş olabilir misiniz? Artı 0 Eksi
ghostsllvo dedi: Artık bu hata yüzünden MTA'ya giremiyorum çok can sıkıntıyor yardım eder misiniz? Eki Görüntüle 2286136 Genişletmek için tıkla... Ban yemiş olabilir misiniz?
KS KS ghostsllvo Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 62 Çözümler 1 Yer Bilgisayarın Başı Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #3 Xei dedi: Ban yemiş olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sunucuya giriyorum 10dk sonra atıyor ama sunucu sahibiyim. Artı 0 Eksi
Xei dedi: Ban yemiş olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sunucuya giriyorum 10dk sonra atıyor ama sunucu sahibiyim.
PoisoNR6 Centipat Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 15 22 Ağustos 2024 #4 ghostsllvo dedi: Sunucuya giriyorum 10dk sonra atıyor ama sunucu sahibiyim. Genişletmek için tıkla... Sorunu Çözebildiniz mi Artı 0 Eksi
ghostsllvo dedi: Sunucuya giriyorum 10dk sonra atıyor ama sunucu sahibiyim. Genişletmek için tıkla... Sorunu Çözebildiniz mi
KS KS ghostsllvo Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 62 Çözümler 1 Yer Bilgisayarın Başı Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #5 PoisoNR6 dedi: Sorunu çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Maalesef daha sorun devam ediyor. Artı 0 Eksi
PoisoNR6 Centipat Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 15 23 Ağustos 2024 #6 ghostsllvo dedi: Maalesef daha sorun devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Rica etsem sorunu çözdüğünüz zaman bana bilgi verebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
ghostsllvo dedi: Maalesef daha sorun devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Rica etsem sorunu çözdüğünüz zaman bana bilgi verebilir misiniz?
KS KS ghostsllvo Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 62 Çözümler 1 Yer Bilgisayarın Başı Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #7 PoisoNR6 dedi: Rica etsem sorunu çözdüğünüz zaman bana bilgi verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Her yeri arıyorum ama bulamıyorum sen bulursan haber verir misin? PoisoNR6 dedi: Rica etsem sorunu çözdüğünüz zaman bana bilgi verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... DNS'i Cloudflare'den Google DNS yaptım düzeldi sende dene. Son düzenleme: 26 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
PoisoNR6 dedi: Rica etsem sorunu çözdüğünüz zaman bana bilgi verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Her yeri arıyorum ama bulamıyorum sen bulursan haber verir misin? PoisoNR6 dedi: Rica etsem sorunu çözdüğünüz zaman bana bilgi verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... DNS'i Cloudflare'den Google DNS yaptım düzeldi sende dene.
PoisoNR6 Centipat Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 15 26 Ağustos 2024 #8 ghostsllvo dedi: Her yeri arıyorum ama bulamıyorum sen bulursan haber verir misin? DNS'i Cloudflare'den Google DNS yaptım düzeldi sende dene. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam çok teşekkür ederim. Size ulaşabileceğim bir adres var mı konu hakkında yaparken yardımcı olsanız. Artı 0 Eksi
ghostsllvo dedi: Her yeri arıyorum ama bulamıyorum sen bulursan haber verir misin? DNS'i Cloudflare'den Google DNS yaptım düzeldi sende dene. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam çok teşekkür ederim. Size ulaşabileceğim bir adres var mı konu hakkında yaparken yardımcı olsanız.