kagan1337 Yoctopat Katılım 18 Şubat 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2022 #1 Ben MTA'da Alt+Tab modunda olduğum zaman FPS 90-100 arası ancak oyuna döndüğümde 20'ye düşüyor. Çözümü var mıdır?
Ben MTA'da Alt+Tab modunda olduğum zaman FPS 90-100 arası ancak oyuna döndüğümde 20'ye düşüyor. Çözümü var mıdır?
T truman_n Hectopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 119 Çözümler 5 18 Şubat 2022 #2 Oyunda borderless windowed çözünürlük modu mevcutsa bu ayarı deneyiniz.
kagan1337 Yoctopat Katılım 18 Şubat 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2022 #3 truman_n dedi: Oyunda borderless windowed çözünürlük modu mevcutsa bu ayarı deneyiniz. Genişletmek için tıkla... dostum denedim ama olmuyor başka bir çözümü varmı yoksa sadece bumu
truman_n dedi: Oyunda borderless windowed çözünürlük modu mevcutsa bu ayarı deneyiniz. Genişletmek için tıkla... dostum denedim ama olmuyor başka bir çözümü varmı yoksa sadece bumu
T truman_n Hectopat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 119 Çözümler 5 18 Şubat 2022 #4 kagan1337 dedi: Dostum denedim ama olmuyor başka bir çözümü var mı yoksa sadece bu mu? Genişletmek için tıkla... Ekran kartının sürücülerinin güncelliğinden emin ol örneğin NVIDIA kullanıyorsan GeForce Experience indir optimize et Windows güncel olsun ayarları düşür yine de olmuyorsa pencereli olarak oynamaktan başka çare kalmıyor sanırım.
kagan1337 dedi: Dostum denedim ama olmuyor başka bir çözümü var mı yoksa sadece bu mu? Genişletmek için tıkla... Ekran kartının sürücülerinin güncelliğinden emin ol örneğin NVIDIA kullanıyorsan GeForce Experience indir optimize et Windows güncel olsun ayarları düşür yine de olmuyorsa pencereli olarak oynamaktan başka çare kalmıyor sanırım.