MTA:SA FPS düşmesi sorunu

• Konuyu başlatan gfnf
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 3.256

gfnf

Decapat
Yer
Malatya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 2600
Rx 460 Dual White 2gb
Asus prime A320m k
8 GB 2333mhz ram
450w power
Meslek
Boşluk
GT710 sistemim var drop yaşıyorum. Ani FPS düşüşü darboğaz olmuyor. i7 4.nesil var. İhtimali 0 temp temizledim. Alalı 1 hafta olmadı direkt MTA indirdim fakat 30-40 alıyorum. 100 almam gerekirken. Çözümü var mı grafik düşürdüm ettim çözümü yok mu başka?

Son düzenleyen: Moderatör:
MTA:SA Resmi bir multiplayer modu olmadığı için ve içindeki sunucuların paketlerinin optimizasyonu olmadığı için fps drobu oluyor ayrıca MTA'nın fps limiti 100'dür.

Bence aldığınız fps değeri gayet normal ben 20 fps zar zor alıyorum ve sistemimde fena değil.

MTA:SA Resmi bir multiplayer modu olmadığı için ve içindeki sunucuların paketlerinin optimizasyonu olmadığı için fps drobu oluyor ayrıca MTA'nın fps limiti 100'dür.
saol reis ama çöp leptopla 70 fps alıyorum ondan daha iyi pc ilr az alıyorum

İşte optimizasyon o kadar kötü ki çok saçma şeyler meydana geliyor.
saol reis zaten silesim geliyor sıkıyor artık pubg lite oynuyorum zaten hep gerek kalmıyor başka oyuna optimisazyonu kötü zaten düşüşten belli ediyor neyse iyi geceler sana pubg lite tavsiye ederim düşük sistemli

GT710 sistemim var drop yaşıyorum. Ani FPS düşüşü darboğaz olmuyor. i7 4.nesil var. İhtimali 0 temp temizledim. Alalı 1 hafta olmadı direkt MTA indirdim fakat 30-40 alıyorum. 100 almam gerekirken. Çözümü var mı grafik düşürdüm ettim çözümü yok mu başka?

Fan temizliği ve termal macun yenilemesi uzun süre yapılmadıysa yaptır sonra BIOS Update kontrol et güncel değilse güncelle sonra driverlarını kontrol et güncel olmayanı yükle sakın Driver Booster ve driver güncelleme programları kullanma.
bandicam 2020-10-16 18-53-35-644.jpg
bandicam 2020-10-16 18-53-52-137.jpg
bandicam 2020-10-16 18-54-03-336.jpg

Ben bu sistemle en fazla 85-90 alıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı