ghostsllvo Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 62 Çözümler 1 Yer Bilgisayarın Başı Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #1 MTA sa dosyalarını bozmadan GTA SA dosyalarını oynayıp texture değişip çim silah texture falan yapıp girsem sorun çıkarır ve nasıl yapılıyor?
MTA sa dosyalarını bozmadan GTA SA dosyalarını oynayıp texture değişip çim silah texture falan yapıp girsem sorun çıkarır ve nasıl yapılıyor?
Sparkyy Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.555 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #2 ghostsllvo dedi: MTA sa dosyalarını bozmadan GTA SA dosyalarını oynayıp texture değişip çim silah texture falan yapıp girsem sorun çıkarır ve nasıl yapılıyor? Genişletmek için tıkla... GTA:SA'nin dosyalarından yapabilirsin. Txd dosyalarını değiştireceksin dff leri elleme.
ghostsllvo dedi: MTA sa dosyalarını bozmadan GTA SA dosyalarını oynayıp texture değişip çim silah texture falan yapıp girsem sorun çıkarır ve nasıl yapılıyor? Genişletmek için tıkla... GTA:SA'nin dosyalarından yapabilirsin. Txd dosyalarını değiştireceksin dff leri elleme.
ghostsllvo Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 62 Çözümler 1 Yer Bilgisayarın Başı Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #3 Sparkyy dedi: GTA: Sa'nin dosyalarından yapabilirsin. Txd dosyalarını değiştireceksin dffleri elleme. Genişletmek için tıkla... Nasıl açabilirim şifresini bozmadan.
Sparkyy dedi: GTA: Sa'nin dosyalarından yapabilirsin. Txd dosyalarını değiştireceksin dffleri elleme. Genişletmek için tıkla... Nasıl açabilirim şifresini bozmadan.
Sparkyy Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.555 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #4 ghostsllvo dedi: Nasıl açabilirim şifresini bozmadan. Genişletmek için tıkla... Magic Txd diye bir uygulamayı kullanıyorum ben.
ghostsllvo dedi: Nasıl açabilirim şifresini bozmadan. Genişletmek için tıkla... Magic Txd diye bir uygulamayı kullanıyorum ben.
ghostsllvo Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 62 Çözümler 1 Yer Bilgisayarın Başı Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #5 Sparkyy dedi: Magic txd diye bir uygulamayı kullanıyorum ben. Genişletmek için tıkla... Bir deneyeyim bakam yapabilirsem geri dönerim.
Sparkyy dedi: Magic txd diye bir uygulamayı kullanıyorum ben. Genişletmek için tıkla... Bir deneyeyim bakam yapabilirsem geri dönerim.