Merhaba, az önce MTA San Andreas yükledim ve benden Grand Theft Auto San Andreas'i başlatmamı istedi. Başlatınca MTA San Andreas açılmıyor sadece San Andreas açılıyor ve MTA'ya giremiyorum, şimdiden teşekkürler.
MTA'yı silip tekrardan doğru şekilde kurulumunu yapmayı denediniz mi?Merhaba, az önce MTA San Andreas yükledim ve benden Grand Theft Auto San Andreas'i başlatmamı istedi. Başlatınca MTA San Andreas açılmıyor sadece San Andreas açılıyor ve MTA'ya giremiyorum, şimdiden teşekkürler.
Bunu bende yaşadım internette sıkıştırılmış versiyonunu mu indirdiniz?Merhaba, az önce MTA San Andreas yükledim ve benden Grand Theft Auto San Andreas'i başlatmamı istedi. Başlatınca MTA San Andreas açılmıyor sadece San Andreas açılıyor ve MTA'ya giremiyorum, şimdiden teşekkürler.
Evet.MTA'yı silip tekrardan doğru şekilde kurulumunu yapmayı denediniz mi?
Normal halini yükledim, önceden oluyordu şimdi niyeyse açmadı.Bunu bende yaşadım internette sıkıştırılmış versiyonunu mu indirdiniz?
Hocam sıkıştırılmış versiyonunda deneyebilirsiniz.Evet.
Normal halini yükledim, önceden oluyordu şimdi niyeyse açmadı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.