doktormetofingo Decapat Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 316 30 Ağustos 2020 #1 Haksız ban yedim ve adminler banımı kaldırmıyor, nasıl kaldıracağım?
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 30 Ağustos 2020 #2 Sunucu yöneticileri ile iletişime geçmelisiniz. Bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Uğraşmaya değmez, bir kere söylenir, anlamıyorsa çekin gidin. Artı 0 Eksi
Sunucu yöneticileri ile iletişime geçmelisiniz. Bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Uğraşmaya değmez, bir kere söylenir, anlamıyorsa çekin gidin.
Samarostt Hectopat Katılım 22 Kasım 2019 Mesajlar 68 30 Ağustos 2020 #3 doktormetofingo dedi: Haksız ban yedim ve adminler banımı kaldırmıyor, nasıl kaldıracağım? Genişletmek için tıkla... Hangi server? Artı 0 Eksi
doktormetofingo dedi: Haksız ban yedim ve adminler banımı kaldırmıyor, nasıl kaldıracağım? Genişletmek için tıkla... Hangi server?
Gutierrez Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 1.904 Çözümler 9 30 Ağustos 2020 #4 Kendin açamazsın öyle bir şey olamaz. Modemi resetleyip başka hesap açıp oynayabilirsin. Ama S-BAN (HDD)'den ban yediysen kaldıramazsın. Artı 0 Eksi
Kendin açamazsın öyle bir şey olamaz. Modemi resetleyip başka hesap açıp oynayabilirsin. Ama S-BAN (HDD)'den ban yediysen kaldıramazsın.
snowwolf Kilopat Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 331 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2020 #5 Gutierrez dedi: Kendin açamazsın öyle bir şey olamaz. Modemi resetleyip başka hesap açıp oynayabilirsin. Ama S-BAN (HDD)'den ban yediysen kaldıramazsın. Genişletmek için tıkla... Oyunu kaldırırsa ? Artı 0 Eksi
Gutierrez dedi: Kendin açamazsın öyle bir şey olamaz. Modemi resetleyip başka hesap açıp oynayabilirsin. Ama S-BAN (HDD)'den ban yediysen kaldıramazsın. Genişletmek için tıkla... Oyunu kaldırırsa ?
Gutierrez Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 1.904 Çözümler 9 30 Ağustos 2020 #6 snowwolf dedi: Oyunu kaldırırsa ? Genişletmek için tıkla... Hayır isterse 1000 kez silip geri yüklesin etki etmez. Artı 0 Eksi
snowwolf dedi: Oyunu kaldırırsa ? Genişletmek için tıkla... Hayır isterse 1000 kez silip geri yüklesin etki etmez.
Kullanıcı1355 Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 2.322 Çözümler 23 30 Ağustos 2020 #7 snowwolf dedi: Oyunu kaldırırsa ? Genişletmek için tıkla... Banı hesap yiyor. İstediği kadar kaldırıp indirsin ban kalacaktır. doktormetofingo dedi: Haksız ban yedim ve adminler banımı kaldırmıyor, nasıl kaldıracağım? Genişletmek için tıkla... Anca başka bir hesap ile devam ederseniz aynı serverde oynayabilirsiniz. Ama ilerlemeniz kayıp olur. Banı kendiniz kaldıramazsınız. Artı 0 Eksi
snowwolf dedi: Oyunu kaldırırsa ? Genişletmek için tıkla... Banı hesap yiyor. İstediği kadar kaldırıp indirsin ban kalacaktır. doktormetofingo dedi: Haksız ban yedim ve adminler banımı kaldırmıyor, nasıl kaldıracağım? Genişletmek için tıkla... Anca başka bir hesap ile devam ederseniz aynı serverde oynayabilirsiniz. Ama ilerlemeniz kayıp olur. Banı kendiniz kaldıramazsınız.
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.430 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 30 Ağustos 2020 #8 MTA kuvvetli bir ban atıyor. Hocam format atmayı kabul ederseniz uzun uzun anlatırım. Ban kaldırmak mümkün. İnception'da bir çok defa ban kaldırdık. Artı 0 Eksi
MTA kuvvetli bir ban atıyor. Hocam format atmayı kabul ederseniz uzun uzun anlatırım. Ban kaldırmak mümkün. İnception'da bir çok defa ban kaldırdık.
KS KS doktormetofingo Decapat Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 316 30 Ağustos 2020 #9 sweiss dedi: MTA kuvvetli bir ban atıyor. Hocam format atmayı kabul ederseniz uzun uzun anlatırım. Ban kaldırmak mümkün. İnception'da birçok defa ban kaldırdık. Genişletmek için tıkla... Discord var mı abi? Artı 0 Eksi
sweiss dedi: MTA kuvvetli bir ban atıyor. Hocam format atmayı kabul ederseniz uzun uzun anlatırım. Ban kaldırmak mümkün. İnception'da birçok defa ban kaldırdık. Genişletmek için tıkla... Discord var mı abi?
khalante Femtopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #10 sweiss dedi: MTA kuvvetli bir ban atıyor. Hocam format atmayı kabul ederseniz uzun uzun anlatırım. Ban kaldırmak mümkün. İnception'da bir çok defa ban kaldırdık. Genişletmek için tıkla... reis bana bi dc verebilirmisin ya Artı 0 Eksi
sweiss dedi: MTA kuvvetli bir ban atıyor. Hocam format atmayı kabul ederseniz uzun uzun anlatırım. Ban kaldırmak mümkün. İnception'da bir çok defa ban kaldırdık. Genişletmek için tıkla... reis bana bi dc verebilirmisin ya