eypBETA Centipat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #1 Ben MTA da script yazmak istiyorum. Ama Lua öğrenmek bana zor geliyor, kurs bulamıyorum. Python ile de Lua'nın benzer olduğunu öğrendim. Python öğrensem MTA alanında kodlama yapabilir miyim?
Ben MTA da script yazmak istiyorum. Ama Lua öğrenmek bana zor geliyor, kurs bulamıyorum. Python ile de Lua'nın benzer olduğunu öğrendim. Python öğrensem MTA alanında kodlama yapabilir miyim?
KernelColonel Hectopat Katılım 15 Temmuz 2019 Mesajlar 788 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #2 MTA'ya Python ile script yazamazsınız.
eypBETA Centipat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #3 Felixonite42 dedi: MTA'ya Python ile script yazamazsınız. Genişletmek için tıkla... Peki Lua'yı nasıl öğrenebilirim Türkçe kurs falan var mı? @Felixonite42
Felixonite42 dedi: MTA'ya Python ile script yazamazsınız. Genişletmek için tıkla... Peki Lua'yı nasıl öğrenebilirim Türkçe kurs falan var mı? @Felixonite42
KernelColonel Hectopat Katılım 15 Temmuz 2019 Mesajlar 788 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #4 eypBETA dedi: Peki Lua'yı nasıl öğrenebilirim Türkçe kurs falan var mı? @Felixonite42 Genişletmek için tıkla... Türkiye'de MTA'ya yönelik LUA videoları çeken insan var mı bilmiyorum.
eypBETA dedi: Peki Lua'yı nasıl öğrenebilirim Türkçe kurs falan var mı? @Felixonite42 Genişletmek için tıkla... Türkiye'de MTA'ya yönelik LUA videoları çeken insan var mı bilmiyorum.
eypBETA Centipat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #5 Felixonite42 dedi: Türkiye'de MTA'ya yönelik Lua videoları çeken insan var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam sağ olun.
Felixonite42 dedi: Türkiye'de MTA'ya yönelik Lua videoları çeken insan var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam sağ olun.
Dyen Centipat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 35 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri 8 Gb RAM, İntel Core i5-3570, Amd Radeon R7 240 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Nisan 2024 #6 eypBETA dedi: Peki Lua'yı nasıl öğrenebilirim Türkçe kurs falan var mı? @Felixonite42 Genişletmek için tıkla... Casti diye bir YouTube kanalı var.
eypBETA dedi: Peki Lua'yı nasıl öğrenebilirim Türkçe kurs falan var mı? @Felixonite42 Genişletmek için tıkla... Casti diye bir YouTube kanalı var.