Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.710 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #31 AkorOgrenmeyenİnsan dedi: Exper'iniz var mı hocam. Ben beraber ortak Exper açacak biri arıyorum. Genişletmek için tıkla... AkorOgrenmeyenİnsan dedi: Exper'iniz var mı hocam. Ben beraber ortak Exper açacak biri arıyorum. Genişletmek için tıkla... Exper ne onu bilmiyorum. Tamirhane dairesinde iki kişi olarak çalışmaktan bahsediyorsanız ben gelirim.
AkorOgrenmeyenİnsan dedi: Exper'iniz var mı hocam. Ben beraber ortak Exper açacak biri arıyorum. Genişletmek için tıkla... AkorOgrenmeyenİnsan dedi: Exper'iniz var mı hocam. Ben beraber ortak Exper açacak biri arıyorum. Genişletmek için tıkla... Exper ne onu bilmiyorum. Tamirhane dairesinde iki kişi olarak çalışmaktan bahsediyorsanız ben gelirim.
paWel Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 1.902 Çözümler 14 Yer İstanbul/Küçükçekmece Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur G700 GTX 1650 4GB 8GB DDR 4 Ram İ5-10300H 512 GB İntel SSD Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #32 Dorzi dedi: Nasıl yatırım yapabiliriz? Genişletmek için tıkla... Gidip bir ev alın, 1 e alıp 2ye satmaya çalışın, ben öyle köşeyi döndüm
Dorzi dedi: Nasıl yatırım yapabiliriz? Genişletmek için tıkla... Gidip bir ev alın, 1 e alıp 2ye satmaya çalışın, ben öyle köşeyi döndüm
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.710 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #33 paWel dedi: Gidip bir ev alın, 1 e alıp 2ye satmaya çalışın, ben öyle köşeyi döndümEki Görüntüle 2236333 Genişletmek için tıkla... Var mı önerebileceginiz bir ev? Mesela kaç K dan alayım satılır mı hemen? V5 gelince sizce zamlanma gibi bir durum olur mu? Bu yüzden bende 100k ya bir ev bulursam almak istiyorum. AkorOgrenmeyenİnsan dedi: Exper'iniz var mı hocam. Ben beraber ortak Exper açacak biri arıyorum. Genişletmek için tıkla... Oyundaysanız bakalım. Son düzenleme: 29 Haziran 2024
paWel dedi: Gidip bir ev alın, 1 e alıp 2ye satmaya çalışın, ben öyle köşeyi döndümEki Görüntüle 2236333 Genişletmek için tıkla... Var mı önerebileceginiz bir ev? Mesela kaç K dan alayım satılır mı hemen? V5 gelince sizce zamlanma gibi bir durum olur mu? Bu yüzden bende 100k ya bir ev bulursam almak istiyorum. AkorOgrenmeyenİnsan dedi: Exper'iniz var mı hocam. Ben beraber ortak Exper açacak biri arıyorum. Genişletmek için tıkla... Oyundaysanız bakalım.
X xlarges Centipat Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #34 AkorOgrenmeyenİnsan dedi: Jantide oynamaya başladım bir adet enayiye 450 TL'ye aldığım motoru 16K'ya sattım. Genişletmek için tıkla... Hocam o arabaların satıldıgı yerin ilerisinde mi sattınız?
AkorOgrenmeyenİnsan dedi: Jantide oynamaya başladım bir adet enayiye 450 TL'ye aldığım motoru 16K'ya sattım. Genişletmek için tıkla... Hocam o arabaların satıldıgı yerin ilerisinde mi sattınız?