Bilal_T Centipat Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #1 VirusTotal Rapor Linki https://www.virustotal.com/gui/file/5cebf424155714632c49adc0fc5d7548ce3d06dd7627406b077a11fa53c6a5dc Arkadaşlar ben MTA Inside RP paketini indirdim Sparrow'dan. Linki aşağıda fakat virüslü olacağından korkuyorum. Sizce virüslü mü? MTA:SA Inside Roleplay Server Paketi Multi Theft Auto, MTA SA, Scipt, Resource, Mods, Maps, Skins, Cars, Panel, Jobs, Hud, Radar, 3D Objes, MTA SA Türkçe Script PaylaÅım Platformu. sparrow-mta.blogspot.com Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ocak 2025
Arkadaşlar ben MTA Inside RP paketini indirdim Sparrow'dan. Linki aşağıda fakat virüslü olacağından korkuyorum. Sizce virüslü mü? MTA:SA Inside Roleplay Server Paketi Multi Theft Auto, MTA SA, Scipt, Resource, Mods, Maps, Skins, Cars, Panel, Jobs, Hud, Radar, 3D Objes, MTA SA Türkçe Script PaylaÅım Platformu. sparrow-mta.blogspot.com
KaptanSmurf Picopat Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 132 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #2 Bilal_T dedi: Arkadaşlar ben MTA Inside RP paketini indirdim Sparrow'dan. Linki aşağıda fakat virüslü olacağından korkuyorum. Sizce virüslü mü? MTA:SA Inside Roleplay Server Paketi Multi Theft Auto, MTA SA, Scipt, Resource, Mods, Maps, Skins, Cars, Panel, Jobs, Hud, Radar, 3D Objes, MTA SA Türkçe Script PaylaÅım Platformu. sparrow-mta.blogspot.com Genişletmek için tıkla... Değil.
Bilal_T dedi: Arkadaşlar ben MTA Inside RP paketini indirdim Sparrow'dan. Linki aşağıda fakat virüslü olacağından korkuyorum. Sizce virüslü mü? MTA:SA Inside Roleplay Server Paketi Multi Theft Auto, MTA SA, Scipt, Resource, Mods, Maps, Skins, Cars, Panel, Jobs, Hud, Radar, 3D Objes, MTA SA Türkçe Script PaylaÅım Platformu. sparrow-mta.blogspot.com Genişletmek için tıkla... Değil.
Bilal_T Centipat Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #3 KaptanSmurf dedi: Değil. Genişletmek için tıkla... Bir de deathmach.dll hatası veriyor sunucuyu açınca.
KaptanSmurf dedi: Değil. Genişletmek için tıkla... Bir de deathmach.dll hatası veriyor sunucuyu açınca.
KaptanSmurf Picopat Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 132 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #4 Bilal_T dedi: Bir de deathmach.dll hatası veriyor sunucuyu açınca. Genişletmek için tıkla... MTA oyununda anlamam ama attıgınız dosyada virüs yok.
Bilal_T dedi: Bir de deathmach.dll hatası veriyor sunucuyu açınca. Genişletmek için tıkla... MTA oyununda anlamam ama attıgınız dosyada virüs yok.