Aslında var ama biraz değişikti. RP evet, SA:MP'ta daha iyidir. Vendetta'yı şahsen önermiyorum.MTA'da roleplay sunucusu yoktur. SAMP'ta Türkçe olarak bir tek Vendetta RPG olabilir. İngilizceniz iyiyse LSRP ve RCRP tercih edin.
Roleplay istersen onlarcası var. Roleplay mı, tartışılır. Vendetta'yı neden önermiyorsun?Aslında var ama biraz değişikti. RP evet, SA:MP'ta daha iyidir. Vendetta'yı şahsen önermiyorum.
Yanlış hatırlamıyorsam ikide bir kapatıp yeniden açıyorlardı, oyuncu azdı. Ek olarak o başvuru sistemi ne öyle arkadaş? Sanki bordobereli olmak için kayıt yaptırıyoruz... Altı üstü oyun sonuçta.Roleplay istersen onlarcası var. Roleplay mı, tartışılır. Vendetta'yı neden önermiyorsun?
CIT2 roleplay sunucusu değil. Hala duruyor ama oyuncusu düştü. 1.000 kişi görürken artık anlık olarak 300-500 kişi oynuyor. Yine de güzel bir sunucu.CIT2 vardı bir aralar. O duruyorsa güzeldir.
İkide bir kapatıp yeniden açmalarına bir şey diyemeyeceğim. Oyuncu sayısı az değil. Başvurusu da gayet kolay. Roleplaye oyun gözüyle bakamazsın. Roleplay oynayan insanlar detaylı gerçeklikten, karakter yönetiminden zevk alırlar. Oyun mantığıyla bakacaksan maalesef öyle sunucularda oynayamazsın. O yüzden eleştirin bana biraz mantıksız geldi.Yanlış hatırlamıyorsam ikide bir kapatıp yeniden açıyorlardı, oyuncu azdı. Ek olarak o başvuru sistemi ne öyle arkadaş? Sanki bordobereli olmak için kayıt yaptırıyoruz... Altı üstü oyun sonuçta.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.