AsparV0 Centipat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar eskiden YouTube'da MTA veya SA:MP oyun videosu çeken iki kişi vardı, ikisinin de karakteri takım elbiseliydi, takılıyorlardı oyunda. Video da uzundu, eskiden hep izlerdim şu an bulamadım, yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2024
Arkadaşlar eskiden YouTube'da MTA veya SA:MP oyun videosu çeken iki kişi vardı, ikisinin de karakteri takım elbiseliydi, takılıyorlardı oyunda. Video da uzundu, eskiden hep izlerdim şu an bulamadım, yardımcı olursanız sevinirim.
HectorBurak Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 903 Makaleler 1 Çözümler 27 23 Haziran 2024 #2 Dediğin videoyu hatırladım fakat o videolar silindi diye biliyorum hocam.
AsparV0 Centipat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #3 HectorBurak dedi: Dediğin videoyu hatırladım fakat o videolar silindi diye biliyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Bende aradım bayağı da bulamadım, umarım silinmemiştir, yanıt için sağ ol hocam.
HectorBurak dedi: Dediğin videoyu hatırladım fakat o videolar silindi diye biliyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Bende aradım bayağı da bulamadım, umarım silinmemiştir, yanıt için sağ ol hocam.