Snorem Picopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 913 Çözümler 6 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mafia 26 Temmuz 2022 #1 MTA'da unicorn roleplay baktım bir ve rezil durumda. Çok toxic bir kitlesi var. Çok toxic kitlesi olmayan ve iyi bir sunucu önerir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2022
MTA'da unicorn roleplay baktım bir ve rezil durumda. Çok toxic bir kitlesi var. Çok toxic kitlesi olmayan ve iyi bir sunucu önerir misiniz?
awera Kilopat Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 130 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #2 Zamanında rina roleplay vardı fena değildi şu an ne durumdadır bilmiyorum.
L lordiex Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 193 Çözümler 1 26 Temmuz 2022 #3 Aktif olarak en güzel sunucu Vice Roleplay.
Snorem Picopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 913 Çözümler 6 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mafia 26 Temmuz 2022 #4 awera dedi: Zamanında rina roleplay vardı fena değildi şu an ne durumdadır bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşa sormuştum şuan kötü dedi. Teşekkürler cevap için. lordiex dedi: Aktif olarak en güzel sunucu Vice Roleplay. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bakacağım.
awera dedi: Zamanında rina roleplay vardı fena değildi şu an ne durumdadır bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşa sormuştum şuan kötü dedi. Teşekkürler cevap için. lordiex dedi: Aktif olarak en güzel sunucu Vice Roleplay. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bakacağım.
CRAYZCHİPS Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 78 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Temmuz 2022 #5 Alsancak diye bir tane vardı ona bakabilirsin.
Snorem Picopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 913 Çözümler 6 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mafia 26 Temmuz 2022 #6 lordiex dedi: Aktif olarak en güzel sunucu Vice Roleplay. Genişletmek için tıkla... Hocam IP'sini bulamadım da atabilir misiniz? CRAYZCHİPS dedi: Alsancak diye bir tane vardı ona bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bakayım teşekkürler.
lordiex dedi: Aktif olarak en güzel sunucu Vice Roleplay. Genişletmek için tıkla... Hocam IP'sini bulamadım da atabilir misiniz? CRAYZCHİPS dedi: Alsancak diye bir tane vardı ona bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bakayım teşekkürler.
behzat_c Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 992 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #7 SA:MP Vice Roleplay. Rina falan rol bilmiyorlar.
Snorem Picopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 913 Çözümler 6 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mafia 26 Temmuz 2022 #8 behzat_c dedi: SA:MP Vice Roleplay. Rina falan rol bilmiyorlar. Genişletmek için tıkla... IP atar mısınız? CRAYZCHİPS dedi: Alsancak diye bir tane vardı ona bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kapanmış sanırım.
behzat_c dedi: SA:MP Vice Roleplay. Rina falan rol bilmiyorlar. Genişletmek için tıkla... IP atar mısınız? CRAYZCHİPS dedi: Alsancak diye bir tane vardı ona bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kapanmış sanırım.
behzat_c Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 992 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #9 Snorem dedi: IP atar mısınız? Kapanmış sanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam IP atamam da Vice Roleplay yazarsanız karakter vs. oluşturup girmeniz lazım. Bilgiler sitesinde yazıyor.
Snorem dedi: IP atar mısınız? Kapanmış sanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam IP atamam da Vice Roleplay yazarsanız karakter vs. oluşturup girmeniz lazım. Bilgiler sitesinde yazıyor.