Bomb Femtopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 14 5 Eylül 2022 #1 Dün akşam MTA'yı bilgisayarıma kurdum. Açtığımda tum sunucularda aynı hatayı alıyordum. Hiçbir sunucuda oynayamadan ban yedim çözümü nedir? Dosya Ekleri hwspoofermadepermanentsystemchanges.png 28 KB · Görüntüleme: 53
Dün akşam MTA'yı bilgisayarıma kurdum. Açtığımda tum sunucularda aynı hatayı alıyordum. Hiçbir sunucuda oynayamadan ban yedim çözümü nedir?
roigotv Hectopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 756 Çözümler 10 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #2 Bomb dedi: Dün akşam MTA'yı bilgisayarıma kurdum. Açtığımda tum sunucularda aynı hatayı alıyordum. Hiçbir sunucuda oynayamadan ban yedim çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Silip tekrardan yükleyin. Artı 0 Eksi
Bomb dedi: Dün akşam MTA'yı bilgisayarıma kurdum. Açtığımda tum sunucularda aynı hatayı alıyordum. Hiçbir sunucuda oynayamadan ban yedim çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Silip tekrardan yükleyin.
KS KS Bomb Femtopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 14 5 Eylül 2022 #3 roigotv dedi: Silip tekrardan yükleyin. Genişletmek için tıkla... aynı hatayı alıyorum Artı 0 Eksi