misaj8 Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 409 19 Mayıs 2024 #1 Merhaba arkadaşlar konu başlığında yazdığı gibi ücretsiz bir şekilde MTA'da sunucu açmak istiyorum. Arkadaşlarla takılmalık bir server olacağı için herhangi bir ödeme yapmak istemiyoruz. Önerilerinizi bekliyorum Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2024
Merhaba arkadaşlar konu başlığında yazdığı gibi ücretsiz bir şekilde MTA'da sunucu açmak istiyorum. Arkadaşlarla takılmalık bir server olacağı için herhangi bir ödeme yapmak istemiyoruz. Önerilerinizi bekliyorum
GTX 1070 Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 513 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2025 #2 İşlem yapılmadığında; 4 gün sonra otomatik olarak sunucu silinir, 30 dakika sonra otomatik olarak sunucu durdurulur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 12 Şubat 2025
İşlem yapılmadığında; 4 gün sonra otomatik olarak sunucu silinir, 30 dakika sonra otomatik olarak sunucu durdurulur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et