Merhaba.
Biliyorsunuz ki LGS tercih dönemindeyiz. Eskişehir Sabiha Gökçen mtal bilişim bölümünü düşünüyorum. Sizce bilişim bölümü'ne gitmeli miyim? Eğer gidersem hangi meslekler olabilirim? Üniverstite okuyabilir miyim?
Merhaba.
Biliyorsunuz ki LGS tercih dönemindeyiz. Eskişehir Sabiha Gökçen mtal bilişim bölümünü düşünüyorum. Sizce bilişim bölümü'ne gitmeli miyim? Eğer gidersem hangi meslekler olabilirim? Üniverstite okuyabilir miyim?
9.sınıf: Programlama temelleri.
10.sınıf: Nesne tabanlı programlama.
11.sınıf: Web tabanlı programlama.
12.sınıf: Staj.
Ana derslerin bunlar olacak evet sana yazılımın temelini öğretiyorlar fakat geri kalan şey sende gerçekten iyi bir yazılımcı olmak istersen bunu kendi çalışmanla yapman lazım uğraşamam dersen hiç yazma fakat evet uğraşı çalışırım dersen bence meslek lisesinde gidilebilecek en iyi bölüm.
Ama atp misin AMP misin bunu söyleyebilir misin?
Bir de nasıl bir yoldan ilerlemek istiyorsunuz?
ATP. Meslek lisesinden sonra üniversite okumayı düşünüyorum. Meslek lisesi mezunu olarak bilişimden iş bulması zor diye duydum. Sence üniversite okumalı mıyım? Lisede sıkı çalışırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.