MTAL vs Anadolu lisesi

berke_yldzzz

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar MTAL mı okusam Anadolu lisesi mi kararsızım. Şimdi kartaltepe MTAL kazandım ama 120 gibi boş kontenjan kalmış. Bilişim okumak istiyorum. Bilgisayar üzerine bir bölüm veya Anadolu Zeytinburnu MTAL mı tercih etsem kararsızım. Okulda full erkek olur mu? Sınıfta 1-2 tane kız olması garip geliyor. Okulların saatleri forması nasıldır? Hangi okulu secmeliyim? OBP 78. Yardımcı olursanız sevinirim. Bağcılar'da yasıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben olsam şimdiki kafamla Anadolu lisesi okuyacağıma kesinlikle MTAL okurdum. 2020 LGS'den 404 puan almıştım %7 dilimdeydim şehrimdeki en iyi MTAL bile gerçekten çok kötüydü bu yüzden hem LGS puanım dolayısıyla hem de cahilliğim dolayısıyla Anadolu lisesinde okudum şimdiki kafamla olsam şehir dışına gidip yurtta kalmayı göze alarak puanımın yeteceği en iyi MTAL'e giderdim.

MTAL kaliteli ise kesinlikle herangibir anadolu lisesinden kat ve kat iyidir. Önemli olan öğretmen kalitesi iyi olan bir MTAL'de okumak. Mesleki teknik liselerde isterseniz üniversite okuyabilir istemiyorsanız lise bitirince direk maaşlı eleman olabilirsiniz. Tavsiyem üniversiteye mutlaka tamamlamamız çok karlı olur sizin için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı