3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 24 Nisan 2022 #11 Dyrothbrk dedi: Hangi siteden indirdiniz? Genişletmek için tıkla... Multi Theft Auto: San Andreas Multi Theft Auto is the first Grand Theft Auto multiplayer mod. Roleplay, race, deathmatch, zombies, and more. San Andreas is waiting for you. multitheftauto.com
Dyrothbrk dedi: Hangi siteden indirdiniz? Genişletmek için tıkla... Multi Theft Auto: San Andreas Multi Theft Auto is the first Grand Theft Auto multiplayer mod. Roleplay, race, deathmatch, zombies, and more. San Andreas is waiting for you. multitheftauto.com
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 24 Nisan 2022 #12 342524 dedi: Multi Theft Auto: San Andreas Multi Theft Auto is the first Grand Theft Auto multiplayer mod. Roleplay, race, deathmatch, zombies, and more. San Andreas is waiting for you. multitheftauto.com Genişletmek için tıkla... Ben indirdiğim de sıkıntı çıkmamıştı.
342524 dedi: Multi Theft Auto: San Andreas Multi Theft Auto is the first Grand Theft Auto multiplayer mod. Roleplay, race, deathmatch, zombies, and more. San Andreas is waiting for you. multitheftauto.com Genişletmek için tıkla... Ben indirdiğim de sıkıntı çıkmamıştı.
Dyrothbrk Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 11 Yer Türkiye 24 Nisan 2022 #13 CHRİS W4LKER dedi: Ben indirdiğim de sıkıntı çıkmamıştı. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı var demiyor virüs olarak algılanıyor diyor bu da normal bir şey ama nedense fullprogramda indirdiğim GTA Malwarebytes bile virüs bulmamıştı.
CHRİS W4LKER dedi: Ben indirdiğim de sıkıntı çıkmamıştı. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı var demiyor virüs olarak algılanıyor diyor bu da normal bir şey ama nedense fullprogramda indirdiğim GTA Malwarebytes bile virüs bulmamıştı.
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 24 Nisan 2022 #14 Dyrothbrk dedi: Sıkıntı var demiyor virüs olarak algılanıyor diyor bu da normal bir şey ama nedense fullprogramda indirdiğim GTA Malwarebytes bile virüs bulmamıştı. Genişletmek için tıkla... Hocam taam işte ben de virüs olarak algılamadı. Virüs yok anlamın da sıkıntı yok dedim. .)
Dyrothbrk dedi: Sıkıntı var demiyor virüs olarak algılanıyor diyor bu da normal bir şey ama nedense fullprogramda indirdiğim GTA Malwarebytes bile virüs bulmamıştı. Genişletmek için tıkla... Hocam taam işte ben de virüs olarak algılamadı. Virüs yok anlamın da sıkıntı yok dedim. .)
4 439640 Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 4.857 Çözümler 24 24 Nisan 2022 #15 Antivirüsü devre dışı bırakarak