MTB bisiklet ne işe yarar?

Canyonun alüminyum ürettiği bisikletler atlama zıplama için değil düz dağ sürüşleri için, atlama zıplama için ürettiği bisikletlerde karbon kadro var, ayrıca Türkiye'de yaşayan birinin canyon gibi bisikletleri ülkeye sokabileceğini falan mı düşünüyorsunuz? ülkemizde ortalama fiyatlara satılan mtb bisikletirinin arasında alü kadro yerine çelik tercih etmek her türlü daha mantıklı, alü kadrolu bisiklet kullandığınız için savunuyosunuz gibi bir vibe aldım.

Yaklaşık 20kg eşek ölüsü gibi çelik mtb kullanıyorum Canyon'un çoğu endurosu alü. Hatta üst seviye carbonlarda bile arka üçgeni alü yapıyorlar, güvenlik açısından. Üstüne bütün Dirt'ler alü nerdeyse ve hepsi atlama zıplama için. 40K'ya Freeride için çelik mtb alacak manyak varsa saygı duyuyorum...

Şimdi aslında sen söyleyince banada söylediklerin mantıklı geldi, bende 16kg çelik mtb kullanıyorum ve manuel falan çok zor oluyor, tek artısı kırılmaması ve dayanıklı olması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…