Merhaba.Birkaç gün önce yeni bir bisiklet almaya karar verdim. Biraz araştırma yaptım Salcano Astro'yu beğendim ne dersiniz güzel bir bisiklet midir? O fiyat bandında daha iyi bir bisiklet varsa önerirseniz sevinirim.
Teşekkürler dostum değerlendireceğim2 sene aktif olarak kullandım uzun yol da gittim dağ taşa da gittim. Tamirciye gitmişliğim yok. Artık motor aldığım için balkonda yatıyor ama bakabilirsin tavsiye ederim. Bende yeşili var.
![]()
Carraro FORCE 920 ERKEK DAĞ BİSİKLETİ 520H HD 29 JANT 21 VİTES MAT SİYAH TURUNCU GÜMÜŞ - Fiyatı, Yorumları
Carraro FORCE 920 ERKEK DAĞ BİSİKLETİ 520H HD 29 JANT 21 VİTES MAT SİYAH TURUNCU GÜMÜŞ yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Teşekkürler geçen gün satın aldım bi bisiklet yinede teşekkürlerMerhaba.
Boyunuz tam olarak nedir bilmiyorum ama Astro parasına sıfır bir bisiklet almak yerine Salcano Igman, Salcano Insomnia, Bianchi AFX; belirli Ghost, Whistle ve Trek modelleri gibi çok daha kaliteli bileşenlere sahip bisikletlere yönelmeniz tavsiyemdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.