Touh Hectopat Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 607 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #11 Can33313 dedi: Ne yazık ki bu da disk fren. Ne yazıkkı o kadar bilgili değilim. Genişletmek için tıkla... Bisikletçiye gitmenizde fayda var. O size uygun olanı söyler. Ben baktığım zaman v-fren uyumlu bulamadım maalesef.
Can33313 dedi: Ne yazık ki bu da disk fren. Ne yazıkkı o kadar bilgili değilim. Genişletmek için tıkla... Bisikletçiye gitmenizde fayda var. O size uygun olanı söyler. Ben baktığım zaman v-fren uyumlu bulamadım maalesef.
IDogukanGZ Megapat Katılım 16 Ekim 2014 Mesajlar 312 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #12 Can33313 dedi: Ne yazık ki bu da disk fren. Ne yazıkkı o kadar bilgili değilim. Genişletmek için tıkla... bisikletinizin marka ve modeli nedir?
Can33313 dedi: Ne yazık ki bu da disk fren. Ne yazıkkı o kadar bilgili değilim. Genişletmek için tıkla... bisikletinizin marka ve modeli nedir?
Can33313 Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #13 Touh dedi: Bisikletçiye gitmenizde fayda var. O size uygun olanı söyler. Ben baktığım zaman v-fren uyumlu bulamadım maalesef. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
Touh dedi: Bisikletçiye gitmenizde fayda var. O size uygun olanı söyler. Ben baktığım zaman v-fren uyumlu bulamadım maalesef. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim