MTU değeriyle oynayarak (392 vb.) internet hızının %70'e kadar yükselmesi olası, ancak internette gezinemez, video izleyemezsiniz ve download sadece torrent indirirken işe yarar.
Her modemde farklılık gösteriyor. Bende 590 yapınca internete giriyor, hız da kısmen iyileşiyor. 500-525-545 değerlerini girince de son hız indirme yapıyor. Bu 3 değerde internete girilmiyor. Bu arada her torrent için bu 3 değerden birini deniyorum. Torrentlerde de farklılık gösterebiliyor.
TTNet'in verdiği modemde kurulumdan sonra arayüzde sadece belirli ayarlara erişim sağlayabiliyorum. Huawei HG630a model modem kullanıyorum. Bu yüzden de MTU ayarlarıyla oynamam için modemi fabrika ayarlarına sıfırlamam ve tekrar kurulum yapmam gerekiyor. TTNet fiber kullanan ve aynı modemi kullanan arkadaşlar olayı nasıl çözeriz? Konu da açtım ama kimse yardımcı olmadı.
TTNet'in verdiği modemde kurulumdan sonra arayüzde sadece belirli ayarlara erişim sağlayabiliyorum. Huawei HG630a model modem kullanıyorum. Bu yüzden de MTU ayarlarıyla oynamam için modemi fabrika ayarlarına sıfırlamam ve tekrar kurulum yapmam gerekiyor. TTNet fiber kullanan ve aynı modemi kullanan arkadaşlar olayı nasıl çözeriz? Konu da açtım ama kimse yardımcı olmadı.