nonestdeus Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #1 Hocam internet üzerinden ödeme yapmak istiyorum İş Bankası ve Papara üzerinden denedim ikisinde de kartı reddetti. Ne yapmam gerekiyor?
Hocam internet üzerinden ödeme yapmak istiyorum İş Bankası ve Papara üzerinden denedim ikisinde de kartı reddetti. Ne yapmam gerekiyor?
Cumali.goksu Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 221 Çözümler 1 Yer Kıbrıs Daha fazla Sistem Özellikleri İntel i5 11400f Msı b560m pro vdh 2x8 kingston 3600mhz 512GB sandisk m2 1 TB kioxsia m2 ssd Palit rtx 3060 Phanteks glaccer one 240mm Phanteks 650w Cinsiyet Erkek Meslek Operatör 27 Şubat 2023 #2 nonestdeus dedi: Hocam internet üzerinden ödeme yapmak istiyorum İş Bankası ve Papara üzerinden denedim ikisinde de kartı reddetti. Ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Kredi kartıyla ödemeyi deneyebilirsin. Ödemeyi kabul edeceğini düşünüyorum.
nonestdeus dedi: Hocam internet üzerinden ödeme yapmak istiyorum İş Bankası ve Papara üzerinden denedim ikisinde de kartı reddetti. Ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Kredi kartıyla ödemeyi deneyebilirsin. Ödemeyi kabul edeceğini düşünüyorum.
nonestdeus Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #3 Cumali.goksu dedi: Kredi kartıyla ödemeyi deneyebilirsin. Ödemeyi kabul edeceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Maximum kartla denedim onu da kabul etmedi.
Cumali.goksu dedi: Kredi kartıyla ödemeyi deneyebilirsin. Ödemeyi kabul edeceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Maximum kartla denedim onu da kabul etmedi.
PanxeR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2018 Mesajlar 1.847 Çözümler 16 27 Şubat 2023 #4 Özel bankaların sadece kredi kartı ile Devlet bankalarının kredi ve banka kartı ile ödeme yapabilirsin. Maximum kart için işbankası online işlemlerde MTV ödeme var oradan ödeyebilirsin.
Özel bankaların sadece kredi kartı ile Devlet bankalarının kredi ve banka kartı ile ödeme yapabilirsin. Maximum kart için işbankası online işlemlerde MTV ödeme var oradan ödeyebilirsin.
nonestdeus Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #5 PanxeR dedi: Özel bankaların sadece kredi kartı ile Devlet bankalarının kredi ve banka kartı ile ödeme yapabilirsin. Maximum kart için işbankası online işlemlerde MTV ödeme var oradan ödeyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bakıcam hocam teşekkürler.
PanxeR dedi: Özel bankaların sadece kredi kartı ile Devlet bankalarının kredi ve banka kartı ile ödeme yapabilirsin. Maximum kart için işbankası online işlemlerde MTV ödeme var oradan ödeyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bakıcam hocam teşekkürler.