Muadil parfüm markaları nasıldır?

Doğrudur hocam zaten her firmanın her ürünü iyi demiyoruz. Le Male Elixir'den örnek vereyim en iyisini MFY yapıyor. Aventus'u Maria ve Alberto Sego'dan temin edebilirsiniz ikisini de aldım denedim çok yakınlar ve gerçekten kaliteli.

Emre geldinin nesi vasat hocam tam olarak? Hangi ürünlerini denediniz bu sonuca varırken?

Hocam merhaba, uygun görürseniz tecrübe ve deneyimlerinize dayanarak akıl almak isterim, dior savuage Elixir- Le Male Elixir ve Paco Rabanne One Million parfümlerini almak istiyorum ama sadece tek bir muadil markasından alacağım hangi firmadan bu parfümleri alırsam hem kalıcılık hem yayılım olarak üzülmem ve koku benzerliği de iyi olur?

Tabi dediğin gibi bi marka bütün parfümleri iyi yapamıyor. Ama bi marka 0/3 yapınca benim için birdaha güvenim kalmadı onu demek istedim .

MFY ve Alberto Segoyu ikisinide denemedim ve ikisinden de merak ettiğim parfümler var dediklerinizi de listeye eklerim teşekkürler.

Yukarı da vermiş olduğum listeye göz atabilirsiniz o liste sürekli güncelleniyor ve hepsi önerilere göre ekleniyor. Yani bir kişi beğendi diye listeye alınmıyor.

Bahsettiğiniz 2 parfüm diyor ve JPG MFY'den temin edilebilir ama One million kullanan görmedim hocam son dönemler de çünkü artık sıradan bir koku haline geldi. Bunun yerine aşağıdaki parfümlere bakabilirsin.

Azzaro Wanted by Night, Parfums de Marly - Carlisle, Initio - Side Effect, Versace Eros Flame

Sana o şekilde denk gelmiş hocam marka gayet iyi çoğu parfümü de kalitelidir. Harici olarak kimyager ahmet, dose, gloria, maria, patronus, adens gibi kaliteli firmalar da var listeye bakabilirsiniz. Öneriye gelirsek, sevdiğiniz kokulardan örnekler verirseniz ona göre bir kaç tane söyleyebilirim.

Hocam mfyden dior savuage Elixir denedim fakat baharatı biraz fazla ve karabiberli lavanta çok baskın diğer notaların önüne geçiyordu yayılım pek iyi değildi diğer parfüm Le Male Elixir mfy gerçekten dediğiniz gibi güzel yapmış çok beğendim yayılım kalıcılık ve koku benzerliği ile gayet iyiydi ama One million maalesef hala iyi yapan koku benzerliği yayılım kalıcılık gibi başarılı olan marka bulamadım Alberto Sego veya kimyager Ahmet denemek istiyorum ama kimyager One million yokmuş

Hocam Alberto Sego Sauvage Elixir'i çok başarılı diye biliyorum. Le Male Elixir için mfy ve emre geldi öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…