Muadil parfüm markası önerisi

TwoRuleMusic

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi forumlar herkese. Yıllardır bütçem yettiği için MAD kullanıyorum fakat MAD'ın parfüm skalası dar olduğu için farklı muadil markalara yönelmek istiyorum.

Emre Boslu'dan parfüm almak istiyorum çünkü YouTube'da falan çok karşıma çıkıyor ve kaliteli, bilgili birine benziyor fakat şu ana kadar hiç denemediğim için bir ön yargım var.

Her markaya yapıldığı için bu markaya da bazı insanlar kötü yorumlar yapmış klasik yorumlar. Emre Boslu parfümlerini deneyen arkadaşlar bu markayı bana önerir misiniz? Kaliteli işler yapıyor mu? Verdiğim paranın boşa gitmesini istemiyorum çünkü. (Parfümlerin benzerliklerinin birebir aynı olması değil kaliteli iş yapması daha önemli benim için. Benzerlik %80 olsa da yeterli benim için)

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Alternatif olarak MFY'ye de göz atmanızı öneririm. Daha önce MAD, Loris, Ladosi gibi muadil markalarını denemiş birisi olarak şahsen MFY'yi üçünden de daha başarılı buluyorum. Elimde MFY'den Spicebomb Extreme, Sospiro Vibrato ve Red Tobacco muadilleri var. Yayılım, koku ve kalıcılık açısından orijinallerini aratmayacak seviyede olduğunu söyleyebilirim.

Anladım hocam teşekkür ederim. Şuan sitesine baktığımda denemek istediğim Roja Elysium parfümünü göremedim bir tık üzüldüm diyebilirim. Denediyseniz eğer Emre Boslu parfümleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Denemediyseniz de teşekkür ederim öneri için.

Bir ara tutaste vardı oda patladı şöyle zamanı değil biliyorum ama sıcak havalarda hangi parfüm gider sizce.

Maalesef hocam, Emre Boslu’yu henüz deneyimleme fırsatım olmadı. Ancak, forumda açılmış konular ve YouTube’da birçok inceleme var. Bir göz atarsanız, fikrinizin daha net oluşacağını düşünüyorum.

Baktığım kadarıyla öneriyorlar fakat kötü yorumlar da var tabi. MAD kullanıyorum MAD'e bile kötü yorum gelebiliyor o yüzden denemeden bilemeyeceğim sanırım. Teşekkür ederim tavsiyeniz için hocam. Emre Boslu kullanan arkadaşlarımız varsa tavsiyelerini bekliyorum.

Rica ederim ne demek. Emre Boslu hakkında genel olarak yorumlar güzel hocam, bence bir şansınızı deneyin derim. Zaten kötü yorum illâki her zaman olur. Her markanın üzerine çalışmadığı, başarısız kokuları olabiliyor. Sebebini buna bağlıyorum ben.

Alberto Sego deneyin memnun kalırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…