Muadil parfüm önerisi

Black X6

Centipat
Daha fazla  
Diyor Sauvage gibi veya Stronger With You gibi popüler parfümleri satan güvenilir ve kalıcılığı iyi olan muadil parfüm markası önerir misiniz? (Bargello hariç)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bargello neden hariç? (Ben de almayı düşünüyorum.)

Kokusu iyi hoş fakat kalıcılık kokusunda bazı parfümleri beni tatmin etmedi. Şu anda 567 kullanıyorum ve 2-3 saat civarı dayanabiliyor. Ama kalıcılık parfümden parfüme değişiyor, onu Trendyol yorumlarından falan öğrenebilirsiniz.

Alberto Sego hakknda ne düşünüyorsunuz. Dolce Gabbana the One parfümünün muadilini aldım. Orijinalinin kokusunu bilmiyorum ama bu çok ağır geldi. Halbuki bu parfümü pek çok kişi övüyordu.

Alberto Sego hakknda ne düşünüyorsunuz. Dolce Gabbana the One parfümünün muadilini aldım. Orijinalinin kokusunu bilmiyorum ama bu çok ağır geldi. Halbuki bu parfümü pek çok kişi övüyordu.
Açıkçası bana şubesi olmamasından dolayı çok merdiven altı gibi geldi, gözüm yemedi diyebilirim. İxora almayı düşünüyorum yarın. Ayrıca ekşi sözlükte ilk sayfada iyi yorumlar varken git gide kötüleşiyor yani muhtemelen marka kendini bozmaya başladı ve her parfümde kalite konusunda aynı tutarlılığı göstermiyor gibi.

Açıkçası bana şubesi olmamasından dolayı çok merdiven altı gibi geldi, gözüm yemedi diyebilirim. İxora almayı düşünüyorum yarın. Ayrıca ekşi sözlükte ilk sayfada iyi yorumlar varken gitgide kötüleşiyor yani muhtemelen marka kendini bozmaya başladı ve her parfümde kalite konusunda aynı tutarlılığı göstermiyor gibi.

Aldığın zaman buraya genel değerlendirmeni yazar mısın?

Diyor Sauvage gibi veya stronger with you gibi popüler parfümleri satan güvenilir ve kalıcılığı iyi olan muadil parfüm markası önerir misiniz? (bargello hariç)

Wolf fragrance diye bir yer var orijinal parfümleri küçük şişelerde satıyor bence öyle yapın çünkü muadil parfümlerini kalıcılığı genel olarak düşük.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı