Diyor Sauvage gibi veya Stronger With You gibi popüler parfümleri satan güvenilir ve kalıcılığı iyi olan muadil parfüm markası önerir misiniz? (Bargello hariç)
Bargello neden hariç? (Ben de almayı düşünüyorum.)
Siz denediniz mi? Kalıcılığı ve koku benzerliği iyi mi?![]()
Mfy Perfumes
Mfy Parfüm Bugüne Kadar Ham Madde Kalitesi İle Muadil Parfüm Piyasasına Yepyeni Bir Soluk Getirmiştir. Yaşam Tarzınıza En Uygun Kokuları En Kaliteli Halleri İle Sizlere Sunmayı Hedefler.mfyperfumes.com
Evet. Kalıcılıktan ziyade koku benzerliği ve kalitesini ön planda tutan bir marka.Siz denediniz mi? Kalıcılığı ve koku benzerliği iyi mi?
Açıkçası bana şubesi olmamasından dolayı çok merdiven altı gibi geldi, gözüm yemedi diyebilirim. İxora almayı düşünüyorum yarın. Ayrıca ekşi sözlükte ilk sayfada iyi yorumlar varken git gide kötüleşiyor yani muhtemelen marka kendini bozmaya başladı ve her parfümde kalite konusunda aynı tutarlılığı göstermiyor gibi.Alberto Sego hakknda ne düşünüyorsunuz. Dolce Gabbana the One parfümünün muadilini aldım. Orijinalinin kokusunu bilmiyorum ama bu çok ağır geldi. Halbuki bu parfümü pek çok kişi övüyordu.
Açıkçası bana şubesi olmamasından dolayı çok merdiven altı gibi geldi, gözüm yemedi diyebilirim. İxora almayı düşünüyorum yarın. Ayrıca ekşi sözlükte ilk sayfada iyi yorumlar varken gitgide kötüleşiyor yani muhtemelen marka kendini bozmaya başladı ve her parfümde kalite konusunda aynı tutarlılığı göstermiyor gibi.
Diyor Sauvage gibi veya stronger with you gibi popüler parfümleri satan güvenilir ve kalıcılığı iyi olan muadil parfüm markası önerir misiniz? (bargello hariç)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.