Muadil parfüm önerisi

egeus

Centipat
İyi Sosyaller. İki parfüm alacağım kış ve yaz için. Le Male'le Parfum denemistim gayet güzeldi ama muadili var mı bilmiyorum. O tarz kalıcı ve yayılımı yüksek aşırı ferah veya aşırı koyu kokular olmayacak şekilde muadil marka model önerisi yaparsanız sevinirim. Bütçe maksimum 400+400 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Parfüm marfüm anlamam ama dürüst güzel kalıcı iki koku önerim var sana;
1. Olarak Dalin bebek kolonyası , kokusu ve kalıcılığı güzeldi hiçbir şikayette almadım övgü aldım

2.Olarak OldSpice'ın WhiteWater deodorantı , kalıcılığı yüksek ve kokusu hiçbir şekilde rahatsız etmiyor sıktığımda muz görmüş maymun gibi oluyorlar astım arkadaşımın yanında sıkıyorum yine rahatsız etmiyor o denli bir rahatlık.

Yazdıklarımda şaka veya dalga unsuru yoktur AXE denedim ne bilim değişik değişik parfüm markaları denedim ama en iyisinin deodorant olup bu markaların kullanılması gerektiğini anladım. Tabi herkesin zevki kendine Walter.

Dalinden biraz şüphe duysam da OldSpice'a bir şans verebilirim. Teşekkür ederim Gus.

Le Male Mad J102 koduyla muadil olarak satılıyor ancak uzun zamandır stoklarda yok ben de almayı düşünüyordum. Hem yaz hem kışlık olarak One Million Elixir (MAD W129) öneririm. Sadece kışlık ararsan SWY Intensely (MAD A115) alabilirsin biraz ağırdır sadece.

Bargello 603 muadili sanırım fakat ben olsam MAD draco, Bruno Gold veya Narcotic denerdim kokuları çok kalıcı yayılımı orta ve f/p

Bargello 603 muadili sanırım fakat ben olsam MAD draco, Bruno Gold veya Narcotic denerdim kokuları çok kalıcı yayılımı orta ve f/p
Hocam bu markalardan bi öneriniz varmı dediğim kriterlere göre

MAD A115 e bakıcam hocam umarım Fahrenheit gibi değildir.

Hocam bu markalardan bir öneriniz var mı dediğim kriterlere göre.

Hocam breascia diye bir muadil markası var arkadaşımda L-40 modeli var ve kokusu çok kalıcı ve iyi tabii öbürlerinde de aynısı mı yoksa parfümün türünden dolayı mı böyle bilemem ama benim kullandığım L-40 isimli muadil kokusu ise tatlı şekerimsi gibi ve kalıcı biraz ağır gibi ama bence güzel sonrasında başka muadil olarak emre geldi muadil markası da çoğu kişi tarafından öneriliyor ama ben kullanmadım sonra chaos thalia adlı parfüm var bu da kremsi kokuyor güzel bir parfüm ancak kalıcılık çok fazla değil başka olarak bir de dadya adlı markayı önerebilirim kullandım daha önce kalıcı güzel ve iyi asla almaman gereken markalarda da birinci sıraya Bargello'yu koy çok kötü kalıcılığı var sadece popüler mad tartışılır ama onu da iyi bulmuyorum bu önerdiğim markaları alabilirsiniz. Bir arkadaşımız mad bruno Gold olabilir demiş Kirke'nin muadili meyveli bir parfüm Mad'in iyi olan parfümlerinden biri onu da alabilirsin ama öbürlerine göre biraz daha pahalı.

Hocam şimdi mad inceledim iyi yorum da çok kötü yorum da yani pek emin olamadım breascia öneriniz eğer cok ağır değilse deneyebilirim. Kör alım yapmam gerekiyor çünkü yaşadığım yerde sadece Bargello satışı var ve gercekten güvendiğiniz bir kokuyu emin olup almak istiyorum breascia dedigim gibi kokusu kalıcı yayılımı da idealse alabilirim.

Kokusu ideal yayılım iyi ve kalıcı sınıfımda bu parfümü sıktığımda özellikle kızlardan iltifat alıyorum kızların beğendiği bir parfüm alabilirsiniz hocam. Bu arada düzeltiyorum çok pardon kod L-40 değil L-41 gönül rahatlığıyla alabilirsiniz güzel bir parfüm.

Muadil bile olsa gidip bargellodan deneyin, en kötü ihtimalle %50 benziyor zaten kokuları. Kafanızda fikir oluşsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…