EmreGeldi nasıl hocam?Hocam bende arayış içindeydim araştırdım biraz kimyager Ahmet bayağı öneriliyor Bargello'ya zaten hiç bakmayın, mad kullanmadım ama bence bir kimyager Ahmet'e bakabilirsiniz.Hocam biraz daha baktım Alberto Sego da kaliteli esans kullanılıyor diyolar oraya da bir bakabilirsiniz.
Hocam kokunun aynısı yok herhalde maalesef
Emregeldi nasıl hocam?
Mfy, Alberto Sego ve loanatua öneririm. Loanatua dinlenmiş halinde gönderiyor ve kokuları cidden kaliteli olduğunu hissettiriyor. Mfy taze gönderse de yine kaliteli hissettiriyor. Dinlendirmeniz gerekli ama en azından 2-3 hafta.
Mfy siparişin yanında not kısmında belirttiğiniz iki parfümün beş ML halini gönderiyor. Loanatua markasında kendileri seçiyor bir tane 3 ML gönderiyorlar, fakat koku denemek isterseniz 3ML-15ML şeklinde satışları da var.
@siyahiadam_7 Ultra male, Le Male'le parfum, althair. Biraz daha aromatik olsun isterseniz laytona bakabilirsiniz, 3 mevsim kullanılır yaza biraz ağır gelebilir. Başka vanilyalı olarak kendim denemedim ama babycat bakabilirsiniz farklı bir şey isterseniz.
Bir de feminen bulsam da unisex diye geçtiği için kayalı vanilla 28 de güzel tatlı bir koku. Kör alış için burada sadece althair ve layton önerebilirim. Daha önceden kullandığınız bir parfüm varsa farklı şeyler de önerebilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.