Muadil şarj aleti kullanmak IPhone'a zarar verir mi?

Semper Victoria

Hectopat
2022 model iPhone SE kullanıyorum. Orijinal şarj aletim çalışmıyor. Apple'ın orijinal şarj kablosu ve adaptörü ederinden daha pahalı.

Bunun yerine alternatif olarak muadil ama sahte olmayan bir şarj kablosu ve adaptörü kullanmak telefona ve bataryaya uzun vadede zarar verir mi? Yakında şok market var. Oradan alacağım 12W şarj kablosu ve adaptörü ile şarj etsem uzun vadede iş görür mü?

Çok haklısınız. Şok yerine farklı bir yerden telefoncu gibi daha iyisini alırsanız daha iyi olabilir. Ben mecbur kaldığım için alıp kullanmıştım ve telefonu ateş gibi yapıyor.

2022 model iPhone SE kullanıyorum. Orijinal şarj aletim çalışmıyor. Apple'ın orijinal şarj kablosu ve adaptörü ederinden daha pahalı.

Bunun yerine alternatif olarak muadil ama sahte olmayan bir şarj kablosu ve adaptörü kullanmak telefona ve bataryaya uzun vadede zarar verir mi? Yakında şok market var. Oradan alacağım 12W şarj kablosu ve adaptörü ile şarj etsem uzun vadede iş görür mü?
Ben BM'den aldım, bir süre sonra cihazı doğru açıya sokana kadar şarj etmiyor kablo. Şu şekil döndürüyorum kolumu
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben sizin yerinizde olsam Amazon'dan indirim bekleyip her şekilde orijinal adaptörünü alırdım. Çünkü özellikle Apple nasıl ayarlamışsa kendi adaptörü dışında diğer adaptörlere ığğğ yapıyor sanki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı