Barış ÖZER Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Temmuz 2014 Mesajlar 1.937 Makaleler 6 Çözümler 7 Yer Kartal/İstanbul 10 Ağustos 2015 #21 Bende A1 A2 olarak anlayamıyorum. Giriş seviyesinde İngilizce soruyorlar. Olabilecek en basit şekilde.
Bende A1 A2 olarak anlayamıyorum. Giriş seviyesinde İngilizce soruyorlar. Olabilecek en basit şekilde.
D deepdark0 Ziyaretçi 10 Ağustos 2015 #22 Bence hazırlık okumalısın. Senin için çok daha iyi olur. İngilizce ilerletmiş olursun. Zorluk seviyesi okuluna göre değişir.
Bence hazırlık okumalısın. Senin için çok daha iyi olur. İngilizce ilerletmiş olursun. Zorluk seviyesi okuluna göre değişir.
vayvan Kilopat Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 570 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2015 #23 Silinen üye dedi: Bence hazırlık okumalısın. Senin için çok daha iyi olur. İngilizce ilerletmiş olursun. Zorluk seviyesi okuluna göre değişir. Genişletmek için tıkla... Dersler %100 İngilizce olsa okunur da, %30 İngilizce için 1 yıl kayıp olur.
Silinen üye dedi: Bence hazırlık okumalısın. Senin için çok daha iyi olur. İngilizce ilerletmiş olursun. Zorluk seviyesi okuluna göre değişir. Genişletmek için tıkla... Dersler %100 İngilizce olsa okunur da, %30 İngilizce için 1 yıl kayıp olur.
D deepdark0 Ziyaretçi 10 Ağustos 2015 #24 Karar sana kalmış. İngilizce ilerletmek için iyi olacağını düşünüyorum. O yüzden tavsiye ettim.
vayvan Kilopat Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 570 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2015 #25 Silinen üye dedi: Karar sana kalmış. İngilizce ilerletmek için iyi olacağını düşünüyorum. O yüzden tavsiye ettim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum. Ben kendim okurken ilerletirim diye düşünüyorum.
Silinen üye dedi: Karar sana kalmış. İngilizce ilerletmek için iyi olacağını düşünüyorum. O yüzden tavsiye ettim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum. Ben kendim okurken ilerletirim diye düşünüyorum.
B blackwert Hectopat Katılım 24 Eylül 2016 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2016 #26 muafiyet sinavini iyi veremesem bir yil bosta mi kalacam yoksa hazirlikmi okuyacam?
vayvan Kilopat Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 570 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2016 #27 blackwert dedi: muafiyet sinavini iyi veremesem bir yil bosta mi kalacam yoksa hazirlikmi okuyacam? Genişletmek için tıkla... Hazırlık okuyacaksın.
blackwert dedi: muafiyet sinavini iyi veremesem bir yil bosta mi kalacam yoksa hazirlikmi okuyacam? Genişletmek için tıkla... Hazırlık okuyacaksın.