18 yaşındayım liseden yeni mezun oldum, üniversiteler başlayana kadar muavinlik yapmayı düşünüyorum. Metronun internet sitesinden direkt başvuracağım, işin zorlukları nelerdir? Muavinler kek bisküvi dağıtımı dışında sefer boyunca oturuyorlar mı?
Yolculara güler yüzle karşılamak, bavulları indirmek & ayarlamak, acil durumlarda yolcuları bilgilendirmek de diğer görevlerinizden. Daha da olabilir.
Yani şahsen bana zor bir iş gibi gelmedi yolculuk boyunca kitap falan okurum diye düşünüyordum daha önce garson olarak falan çalıştım oturma imkanım olmuyordu en azından bunda olur diye düşünüyorum.
Bence sizi en çok zorlayacak şey otobüsün temizliği iç dış. Ve bazı sorunlu yolcularla uğraşmanız.18 yaşındayım liseden yeni mezun oldum, üniversiteler başlayana kadar muavinlik yapmayı düşünüyorum. Metronun internet sitesinden direkt başvuracağım, işin zorlukları nelerdir? Muavinler kek bisküvi dağıtımı dışında sefer boyunca oturuyorlar mı?
Bence sizi en çok zorlayacak şey otobüsün temizliği iç dış. Ve bazı sorunlu yolcularla uğraşmanız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.