Yok hocam %100 klavye gelicek lakin ne kadar ömürlü olur bilmiyorum 4 dolara aldık neredeyseBen aldım hocam teslim tarihi 27 gözüküyor inşallah sadece tuş kapaklarını göndermezler.
Hocam asıl fiyatı o değil öyle düşünmek lazım. Bence o fiyata cevher aldınız, hiçbir şey kalmadı 250'yeYok hocam %100 klavye gelicek lakin ne kadar ömürlü olur bilmiyorum 4 dolara aldık neredeyse
300 tl ye alamazsınız z11'i 300 tl+100 tl vergi 400 iki katına geliyor.Ajazz switch de kaliteli.Çalışmayan gelirse iade ediliyor zaten.Switchlerinin Gateron olduğunu belirtmişler ama yorumlardan biri bunun Gateron olmadığını Ajazz switch kullandığını yazmış. Bazılarına gelen klavyeler sıkıntısız gelmesine rağmen tamamen çalışmıyormuş. 3 pin hot-swap ve RGB olması dışında klavyenin pek bir avantajı yok tabii 240 TL'ye böyle bir klavye almak ülkemiz şartlarında çok iyi. Şahsen 300 TL'ye Z11 aldım bunu almak yerine.
Eki Görüntüle 2244852
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.