Çözüldü Mucai-MK61-BAI klavyede FN tuşu basılı kaldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

secrettt

Decapat
%60'lık klavyem mevcut, İngilizce ama Windows üzerinde Türkçe kullanıyorum Türkçe harfler için.
Normalde ok tuşlarını kullanabilmek için FN tuşu ile basmak gerekiyor basmadan kullandığımda virgül nokta vs vardı.
Çünkü sanırım oyun oynarken bir tuş kombinasyonuna bastım ve ok tuşlarını aktifleştirdim artık ok tuşlarının üstündeki tuşa nokta alt CTRL vs basamıyorum. Klavye Mucai-MK61-BAI.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Tam olarak anlamadim ama normal klavyelerde FN+W basinca yon tuslari ve wasd yer degistiriyordu, ayni mantik olabilir, yani iclerinden bir tus bu tuslari degistirmek icin atanmistir.

Yaninda gelen kitapciga falan bakin, klavye kombinasyonlari degisebiliyor, orada yaziyordur mutlaka.
Tam olarak anlamadim ama normal klavyelerde FN+W basinca yon tuslari ve wasd yer degistiriyordu, ayni mantik olabilir, yani iclerinden bir tus bu tuslari degistirmek icin atanmistir.

Yaninda gelen kitapciga falan bakin, klavye kombinasyonlari degisebiliyor, orada yaziyordur mutlaka.

Çözüm

Yok hocam wasd mevzusu değil ama dediğiniz gibi kitapçıktan baktım FN+enter kombinasyonu ile ok tuşlarını ana tuş olarak kullanabiliyormuşsun nokta falan basmak yerine. Hallettim yani sağ ol.

Son düzenleyen: Moderatör:

Öyle değilmiş o iş.Fn+W yukarı ok fn+S aşşağı ok oluyor,fn basınca görev degsitirmuyor direk.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı