Mucaı MK61 klavye alınır mı?

Ömer faruk 1929

Hectopat
Daha fazla  
Bunasıl indirim kuzi baya iyi. Aliexpress'den daha önce bir şey almadım. Sen aldın mı?

Bu klavye hakkında hiçbir bilgim yok ama %90 indirimle 150TL gerçekten ucuz bir fiyat 1900 TL tasarruf yapmıs oluyorsun zaten 150TL'ye klavye alıyorsun hiç bekleme yapma indirim falan biter.

Ben aldım bayağı şimdi geçen indirim vardı oradan bir tane 337 TL'ye hot swaplı klavye kaptım geliyor yolda. Onun dışında AliExpress'den rahat 5 alışveriş yaptım bir sorun olmadı.

Bu klavye hakkında hiçbir bilgim yok ama %90 indirimle 150TL gerçekten ucuz bir fiyat 1900 TL tasarruf yapmıs oluyorsun zaten 150TL'ye klavye alıyorsun hiç bekleme yapma indirim falan biter.
Technopat üyeleri olarak bu konularda çok gerideyiz aliexpressde kaliteli böyle klavyeler dolu turkiyeden alicwginiza burdan 3 4 tane alın satarsınız Ckıpsss

Bilmediğimiz bir model yorum yapamıyorum pek 260 TL gibi fiyatı var vergi dahil. E yooso indirimi bitti sayılır yine vergi dahil 415 TL'ye falan alınabiliyor. Şansınızı deneyip alabilirsiniz fakat bilindik olarak hala e yooso Z11 çok daha mantıklı.

Ekstra söylemeyi unuttuğum şeyse bunlar Türkiye zincirmarketleri gibidir aslında o klavye 150TL'dir sen 1900TLYMişde indirime girmiş gibi görüyosun siteye biraz bakındım AliExpress yazısını görünce ve her klavye mouse da bu indirimi gördüm rastgele bir şey yazdım mesela Cloud3 olsun kendisi 3.500TL ama sitede 8000TL'den indirime düştüğü falan yazıyor bu indirimler yalan ona göre almanı tavsiye ederim.

Onlar zaten kandırmaca da mesela bu indirim sezonunda gerçek indirim çok vardı e yooso Z11 modeli 700 TL'ye satılırken vergi dahil ne büyük indirim var diyorduk ve asıl büyük indirim bu sezonda oldu 335 TL'ye alabildik piyasayı takip edersek asıl indirimin ne olduğunu anlarız.

Haklısın dostum ama sen 150 TL ye mekanik klavye bulabiliyormusun Türkiye'de

Haklısın dostum ama sen 150 TL ye mekanik klavye bulabiliyormusun Türkiye'de
Hocam Mk61'in sesini internetten dinlediğimde sesi iyi gelmişti ve hot-swap olduğunu belirtmişler büyük ihtimal 3 pin. Klavye sorunsuz gelirse parasını sonuna kadar hak edecek bir klavye olduğu kesin. Klavyenin içi bomboş bu arada haberiniz olsun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…