Mudo.com.tr bağlantılarından bazıları neden güvenli değildir?

ZencefilliZeytin

Femtopat
Mudo'nun sitesini açmak için Google Chrome adres çubuğuna elle "mudo.com.tr" diye yazdım, kategori seçtim, renk seçtim, sıraladım derken bağlantının güvenli olmadığını fark ettim. Bunun ardından adres çubuğuna sadece "mudo" yazdım, varsayılan arama motoru Google, çıkan sonuçlardan siteye gittim, bu sefer güvenli bağlantı işareti görünüyordu. Ardından kapattığım sekmeyi tekrar açtım ama hala "güvenli değil" uyarısı vardı. Sertifikası geçerli ancak şöyle bir uyarı vardı "Saldırganlar bu sitede baktığınız resimleri görebilir ve bu resimler üzerinde değişiklik yaparak sizi kandırabilirler". Harf harf kontrol ettim, aynı adres yazılı.

Arada fark yok. Kafamı karıştırdı. Dikkatimi çekmeseydi iyiydi ama dikkatimi çelince kafamı alamıyorum maalesef. Windows 10 geçen hafta tekrar kuruldu. Dün Kaspersky Security Cloud Free versiyonunu "deneme sürümü" etkinleştirerek kurdum ki o beni ayrı meşgul ediyor bildirimleriyle daha çok huzursuz oluyorum. Kaspersky'den kaynaklı bir şey midir bu durum? Gerçi şu an her halükarda bağlantının güvenli olmadığını söylüyor. Tuhaflıklar çok kafama takılır. Bilirsem rahatlarım. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim cevabınız için. Ödeme sayfasında öyle göstermiyor, zaten Kaspersky korumalı pencere açmayı öneriyor. Yine de bildirim ve sorularla Kaspersky'nin sürekli bir şeylere dikkatimi çekmesi huzursuzluktan başka işe yaramıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…