MudRunner alınır mı?

Sound Track

Centipat
Yer
Almanya Hamm
Arkadaşlar simulasyon, yarış ve FPS oyunlarını çok severek oynuyorum. İndirimlerde MudRunner diye bir oyun buldum. Oyun bana çok hoş geldi çamura batmalı çıkmalı bir oyun ama sarar mı kararsızım. İlk başta Spintires alacaktım ama o oyunda Steam Cloud özelliği olmadığı için MudRunner almaya karar verdim. Sizce alınır mı? Tek başıma oynarsam sarar mı? Önerir misiniz?

Arkadaşlar simulasyon, yarış ve FPS oyunlarını çok severek oynuyorum. İndirimlerde MudRunner diye bir oyun buldum. Oyun bana çok hoş geldi çamura batmalı çıkmalı bir oyun ama sarar mı kararsızım. İlk başta spintires alacaktım ama o oyunda Steam Cloud özelliği olmadığı için MudRunner almaya karar verdim. Sizce alınır mı? Tek başıma oynarsam sarar mı? Önerir misiniz?

Hocam 15 lira civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. 20 lira daha verin SnowRunner alın sisteminiz kaldırıyorsa.

Hocam tek başınıza bence sıkılırsınız. Ama arkadaşlarla oynayacaksanız mükemmel oyun.

Arkadaşlar simulasyon, yarış ve FPS oyunlarını çok severek oynuyorum. İndirimlerde MudRunner diye bir oyun buldum. Oyun bana çok hoş geldi çamura batmalı çıkmalı bir oyun ama sarar mı kararsızım. İlk başta spintires alacaktım ama o oyunda Steam Cloud özelliği olmadığı için MudRunner almaya karar verdim. Sizce alınır mı? Tek başıma oynarsam sarar mı? Önerir misiniz?

Mud runer Epic'de ücretsizdi. Ben tüm DLC'lerle beleşe almıştım keşke kaçırmasaydınız.

Epic'ten 60 liralık kuponu kullanabilirsiniz. Sonuçta ikisini de kullanınca ceza yazmıyorlar.

Hocam keşke steamda olsa alırdımda Epic Games'te geçen gün Rocket League indirdim. 10 dk sonra açıldı. Belki grafik ayarı yüksektir diye uzun sürüyor diye düşündüm ve en düşük ayara çektim. Oyun gene 10 dk da açılıyor. Ve Epic Games'in arayüzünüde sevmiyorum keşke steama gelse o oyun.

SnowRunner öneririm. Ben Epic Games üzerinden DLC'leri ile birlikte aldım. Çok da memnunum, herhangi bir geç açılma vs.. olmuyor. Ayrıca oyunun Türkçe çevirisi de mevcut. Normalde ücretli ancak alırsan haber et, sana discord üzerinden atarım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı