aerolona Megapat Katılım 14 Şubat 2016 Mesajlar 880 Makaleler 6 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #1 C:\Program Files\Epic Games\MudRunner adlı klasöre girip Config.xml ve Shardercache.sdc adlı iki klasörü kopyalıyoruz. Çalıştır'a %appdata% yazıp \Roaming\MudRunner adlı klasöre girip bu iki dosyayı yapıştırıyoruz. Bu kadar .
C:\Program Files\Epic Games\MudRunner adlı klasöre girip Config.xml ve Shardercache.sdc adlı iki klasörü kopyalıyoruz. Çalıştır'a %appdata% yazıp \Roaming\MudRunner adlı klasöre girip bu iki dosyayı yapıştırıyoruz. Bu kadar .
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #2 Ben bu sorunu MudRunner yükleme ekranında kalma, Epic Games MudRunner açılmama sorunu olarak arattım ama bulamadım, tesadüfen bu konuyu gördüm ve oyun açıldı sorunum çözüldü. Artı 0 Eksi
Ben bu sorunu MudRunner yükleme ekranında kalma, Epic Games MudRunner açılmama sorunu olarak arattım ama bulamadım, tesadüfen bu konuyu gördüm ve oyun açıldı sorunum çözüldü.
Emirhan TÜRK Picopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #3 aerolona dedi: C:\Program Files\Epic Games\MudRunner adlı klasöre girip Config.xml ve Shardercache.sdc adlı iki klasörü kopyalıyoruz. Çalıştır'a %appdata% yazıp \Roaming\MudRunner adlı klasöre girip bu iki dosyayı yapıştırıyoruz. Bu kadar . Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ihtiyacım vardı. Artı 0 Eksi
aerolona dedi: C:\Program Files\Epic Games\MudRunner adlı klasöre girip Config.xml ve Shardercache.sdc adlı iki klasörü kopyalıyoruz. Çalıştır'a %appdata% yazıp \Roaming\MudRunner adlı klasöre girip bu iki dosyayı yapıştırıyoruz. Bu kadar . Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ihtiyacım vardı.
Mustafamir12 Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 23 Çözümler 1 27 Kasım 2020 #4 aerolona dedi: C:\Program Files\Epic Games\MudRunner adlı klasöre girip Config.xml ve Shardercache.sdc adlı iki klasörü kopyalıyoruz. Çalıştır'a %appdata% yazıp \Roaming\MudRunner adlı klasöre girip bu iki dosyayı yapıştırıyoruz. Bu kadar . Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler Artı 0 Eksi
aerolona dedi: C:\Program Files\Epic Games\MudRunner adlı klasöre girip Config.xml ve Shardercache.sdc adlı iki klasörü kopyalıyoruz. Çalıştır'a %appdata% yazıp \Roaming\MudRunner adlı klasöre girip bu iki dosyayı yapıştırıyoruz. Bu kadar . Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler
halilibrahimkarakaya Femtopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #5 MudRunner klasörü yok. Artı 0 Eksi
Fhalei Hectopat Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #6 Konu biraz eski ama oyunu steam den indirenler için Roamingde ki klasörün adı ''SpinTires MudRunner'' Artı 1 Eksi
Konu biraz eski ama oyunu steam den indirenler için Roamingde ki klasörün adı ''SpinTires MudRunner''