eymencaliskan39 Picopat Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 184 Çözümler 3 21 Ekim 2024 #1 RAM 16GB Ekran kartı RTX4050 Anakart CASPER MARKA MODEL BİLMİYORUM İşlemci İ5 12450H Bugün Epic'ten MudRunner aldım fakat giriş yaptığımda MudRunner "could not load Config" hatası alıyorum. Çözümlerine baktım, shader ve Config dosyalarını başka yere atmamı söylediler fakat dosyaları attgım zaman giriş yaptığımda dosyalar siliniyor.
Bugün Epic'ten MudRunner aldım fakat giriş yaptığımda MudRunner "could not load Config" hatası alıyorum. Çözümlerine baktım, shader ve Config dosyalarını başka yere atmamı söylediler fakat dosyaları attgım zaman giriş yaptığımda dosyalar siliniyor.
Çözüm eymencaliskan39 23 Ekim 2024 Yalçın AYYILDIZ dedi: Aynı sorun bende de var bende aynı uygulamayi yaptım bende de kendi kendine siliyor. Yine aynı iki dosyayı at ama oyunu başlatma dosyaları doğrula ondan sonra aç öyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Ben onun yerine oyunu sildim tekrar yükledim düzeldi.
Yalçın AYYILDIZ dedi: Aynı sorun bende de var bende aynı uygulamayi yaptım bende de kendi kendine siliyor. Yine aynı iki dosyayı at ama oyunu başlatma dosyaları doğrula ondan sonra aç öyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Ben onun yerine oyunu sildim tekrar yükledim düzeldi.
Yalçın AYYILDIZ Decapat Katılım 25 Eylül 2022 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2024 #2 Aynı sorun bende de var bende aynı uygulamayi yaptım bende de kendi kendine siliyor. Yine aynı iki dosyayı at ama oyunu başlatma dosyaları doğrula ondan sonra aç öyle oluyor. Artı 0 Eksi
Aynı sorun bende de var bende aynı uygulamayi yaptım bende de kendi kendine siliyor. Yine aynı iki dosyayı at ama oyunu başlatma dosyaları doğrula ondan sonra aç öyle oluyor.
KS KS eymencaliskan39 Picopat Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 184 Çözümler 3 23 Ekim 2024 #3 Yalçın AYYILDIZ dedi: Aynı sorun bende de var bende aynı uygulamayi yaptım bende de kendi kendine siliyor. Yine aynı iki dosyayı at ama oyunu başlatma dosyaları doğrula ondan sonra aç öyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Ben onun yerine oyunu sildim tekrar yükledim düzeldi. Artı -1 Eksi Çözüm
Yalçın AYYILDIZ dedi: Aynı sorun bende de var bende aynı uygulamayi yaptım bende de kendi kendine siliyor. Yine aynı iki dosyayı at ama oyunu başlatma dosyaları doğrula ondan sonra aç öyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Ben onun yerine oyunu sildim tekrar yükledim düzeldi.