U UçanİneğeVuranFil Decapat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 832 Çözümler 2 26 Kasım 2020 #11 muleka40 dedi: Cidden i7 6700 ile soruyor musun? Yazdığımı görmediysen eyvallah. Ekran kartı olarak da GTX 670 istiyor galiba. Yani sen güzel güzel oynayabilirsin. İşlemcin karşılar bence onu. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağolun güzel cevaplarınız için. Akif dedi: Tesadüfen gördüm ve boyutu çok düşük. İndiriyorum bakalım. DLC'lerin de çoğu bedava bu arada.Eki Görüntüle 752449 Genişletmek için tıkla... DLC indirince otomatik oyuna ekleniyor mu yoksa kendimiz mi ekliyoruz ? Son düzenleme: 26 Kasım 2020
muleka40 dedi: Cidden i7 6700 ile soruyor musun? Yazdığımı görmediysen eyvallah. Ekran kartı olarak da GTX 670 istiyor galiba. Yani sen güzel güzel oynayabilirsin. İşlemcin karşılar bence onu. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağolun güzel cevaplarınız için. Akif dedi: Tesadüfen gördüm ve boyutu çok düşük. İndiriyorum bakalım. DLC'lerin de çoğu bedava bu arada.Eki Görüntüle 752449 Genişletmek için tıkla... DLC indirince otomatik oyuna ekleniyor mu yoksa kendimiz mi ekliyoruz ?
muleka40 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.716 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaldırım Mühendisi 26 Kasım 2020 #12 Arkadaşlar oyunun optimizasyonu sanıırm bir tık kötü. Ekran kartınız yetmiyorsa ekran kartı ayarlarını kapatın ve tamamen kısın. Zaten üç nokta var hepsini kapayın ve ekran kartı grafiklerini kapayın oluyor. 60 FPS alırsınız.
Arkadaşlar oyunun optimizasyonu sanıırm bir tık kötü. Ekran kartınız yetmiyorsa ekran kartı ayarlarını kapatın ve tamamen kısın. Zaten üç nokta var hepsini kapayın ve ekran kartı grafiklerini kapayın oluyor. 60 FPS alırsınız.