Müdür devamsızlık silebilir mi?

Hocam izinlide 20 gün sınır var. Benim gazi dedemin davaları ve ağır hastalık geçirdiği için bakmak zorunda kaldım. Zaten 19 vardı ayrıyeten 2 hafta gidemedim okula. Limiti 10 gün fazlayla doldurdum ama silme yetkileri varsa sildirebilirim. Sınıfta kalmıyorsun ki izinli devamsızlığın var. İzinsiz devamsızlığın da 10'u geçmemiş.

Tamam yine de kalmıyor. Ben izinsiz devamsızlıklarımı izinliye aktarıp daha sonra 9.5 izinsiz yaptırıp açık liseye geçiş yapmıştım.

Tamam yine de kalmıyor. Ben izinsiz devamsızlıklarımı izinliye aktarıp daha sonra 9.5 izinsiz yaptırıp açık liseye geçiş yapmıştım.
Toplam 30 gün sınırı var.

İzinliler de özürlüden sayılıyormuş, fark etmemişim. Ama isterse bir güzel bir kısmını girmez.

Bu lise son senemin devamsızlık tablosu. 16 Nisan'dan sonra karne almaya bile bitmedim. Üniversiteye kayıt yaparken diploma lazım olunca onu almaya gitmiştim. Gördüğünüz gibi bir hayli boşluklar var.

Devamsızlıktan sayılmayan süreler diye bir bölüm olduğuna göre oraya da bir şeyler yapılabiliyor. Ama heyet raporu falan gerekiyordur. Sizin işiniz yaş. Önceden düşünecektiniz bunları.

Hocam genelde özürlüyü özürsüze aktarıyorlar ama kalmakta olan kişilerinkini silmişliğini gördüm.

Hocam genelde özürlüyü özürsüze aktarıyorlar ama kalmakta olan kişilerinkini silmişliğini gördüm.

Yani hocam isterlerse silebiliyorlar özürlü devamsızlıktan, doğru mu anladım? Bana önemli olan soru bu çünkü. İnsiyatiflerine göre ise %95 ihtimalle sınıfta kalmayacağım. Ama galiba kalsam da 11.sınıfta açığa geçersem erkenden lise bitiyormuş onu öğrendim şimdi.

Evet hocam sileni gördüm.

İsterse büyü bile yapar. Ama yapmaz.

Zamanında velinle gitseydin izinliye aktarabilirdin onları. Şimdi de yapar ama biri sorarsa hesap veremez. O yüzden yapmaz.

Ee hocam arkadaşın sorusunu tekrar okuyabilir misiniz acaba size zahmet? Özürlüsü de dolmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…