Müdür notları değiştirebilir mi?

Barissyigit

Centipat
Arkadaşlar merhaba. Benim 83. 8758 ortalamam var. Bir tek girilmeyen beden eğitimi kaldı, müdürümüz bedene giriyor aynı zamanda ve beni seviyor. Bugün yanına gittim, siz girerseniz 84'lerde bir şey oluyor. 85 yapar mısınız dedim, ismimi not aldı 85'e tamamlarım dedi, yapabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
İdare sadece e okula giriş yapabiliyor. Okul kapansa da değiştirirler. Cidden sevip yapacaksa meraklanma, yapabilme yetkisi ve imkanı var.

Bunu yapmak için müdür olmasına gerek yok, beden eğitimi öğretmeni olması yeterli kanaat notu diye bir şey var sonuçta.

Bunu yapmak için müdür olmasına gerek yok, beden eğitimi öğretmeni olması yeterli kanaat notu diye bir şey var sonuçta.
Öğretmenler de idarelere söylüyor son günlerde değiştirecekleri zaman öyle oluyor. Benim ortalama 98.97 idi onur belgesi alamıyordum son gün beni seven kimya hocası müdür yardımcısına talep etti onun sayesinde değişmişti. Ayrı bir yetkisi var idarenin diye biliyorum.

Beden eğitimi notları henüz girilmemiş bir öğrenci konu sahibi. Evet dediğiniz olabilir ama notu henüz girilmemiş bir öğrenci ile söylediğiniz olayın bir alakası yok sanıyorum.

İdareciler için not girişi kısmında herhangi bir yetkisel veya zamansal kısıtlama yok. Karneleri basana kadar istediklerini yapabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…