Mühendis olmak isteyen birisi ne yapabilir?

Rdar

Centipat
Daha fazla  
Şimdiden kendimi bu alanda geliştirmeyi istiyorum uçak mühendisliği için. Neler yapabilirim?

Şimdiden kendimi bu alanda geliştirmeyi istiyorum uçak mühendisliği için. Neler yapabilirim?

Önce meslek lisesinde mühendis olmak istediğin bölümden mezun oluyosun sonra iyi bir puan yapıp 4 yıllık bir üniversite tutturuyosun geri kalanı kafada

Kaç yaşındasınız ve kaçıncı sınıfa gidiyorsunuz? Sizin yapmanız gereken 2 şey var. Birisi YKS sınavına çok iyi bir şekilde hazırlanmak ve diğeri ise İngilizce'nizi geliştirmek. Bunun haricinde boş vakitlerinizde ilgilendiğiniz alanla ilgili çalışmalar, projeler yapabilirsiniz.

Kaçıncı sınıfsınız?
15 yaşında 9.sınıf öğrencisiyim. Mesleki ve teknik anadolu lisesindeyim. (özel)

15 yaşında 9.sınıf öğrencisiyim. Mesleki ve teknik Anadolu lisesindeyim. (özel)
Anladım. Okuduğunuz liseden YKS sınavı ile herhangi bir bölüme gidebiliyor musunuz? Normal Anadolu lisesinden farkı var mı? Bilgim yok da o yüzden soruyorum.

Daha önünüzde uzun bir yol var. 9. ve 10. sınıfta zaten sizden yapmanızı beklenen okulda dersi güzelce dinleyip eve gelince belirli aralıklarla tekrar yapmak. Sınav zamanı yaklaşınca çalışmalarınızı yoğunlaştırırsınız ve ortalamanızı yüksek tutmaya çalışırsınız. Ekstra bir şeye gerek yok. Bunun haricinde kesinlikle İngilizce'nizi geliştirin okulla yetinmeyin. Hazır YKS sınavı stresiniz de yokken ilgilendiğiniz alanla çalışmalar yapmak için vaktiniz olacak. Özellikle 15 tatil ve yaz tatillerini iyi değerlendirmenizi öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…