Mühendislik 1. sınıf öğrencisi için iyi bir bilgisayar gerekli mi?

Agony1376

Hectopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
500gb ssd
Arkadaşlar selam. Bende zamanında uzaktan eğitim için aldığım bir laptop var. Öyle çok iyi değil ama çöp de sayılmaz, işimi görüyor. Şimdi bu laptopla birkaç ay idare edebilir miyim sizce? Malum, masraflar arttı. Babama da "50-60 binlik laptop alalım" diyemem. En azından birkaç ay götürür mü diye soruyorum. Özelliklerini yazayım, format atıp tertemiz kullanmayı düşünüyorum.

İşlemci: i5 8. nesil.
RAM: 16 GB.
Ekran kartı: MX110.
Depolama: 500 GB SSD.

Son düzenleyen: Moderatör:
2. Dönem AutoCad dersimiz vardı onun için kullanmıştık 1.sınıfta. Kendiniz yükleyip çalışıp çalışmadığına bakın isterseniz 2. 3. sınıfta SolidWorks görüyoruz o kaldırmayabilir. Hangi Mühendislik kazandınız ?

Mühendisliğe göre değişir.

Mühendisliğe göre değişir.

Bilgisayar mühendisliği.

Arkadaşlar, bir şey sormak istiyorum. Genelde yurtta oyun oynamaya vakit kalıyor mu? Yurt arkadaşları falan oyun oynuyor mu? Ben yaklaşık 2 senedir doğru düzgün oyun oynayamadım. Geçen sene güzel bir sistem topladım ama YKS yüzünden tadını çıkaramadım. Şimdi de canım inanılmaz oyun oynamak istiyor. O yüzden oyun laptopu almayı düşünüyorum ama malum masraflar çok. Sizce değer mi? Bu bölümü okuyanlar özellikle yazarsa çok sevinirim.

Son düzenleme:
Genelde yurtta oyun oynamaya vakit kalıyor mu? Yurt arkadaşları falan oyun oynuyor mu?
Oyun oynamaya vakit kalır ama oda arkadaşlarının oyun oynayıp oynamayacağı tamamen şansına bağlı. Eğer herkes oyun oynuyorsa çok güzel ortam olur, tadından yenmez. Böyle olanlar var. Dört kişi yan yana oturuyorlar, beraber oyun oynuyorlar.

Bilgisayar mühendisliği için bir bilgim yok ben Makine Mühendisliği için söylemiştim dediklerimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…