Mühendislik için AMD vs NVIDIA

Lefrist

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar nasip olur da kazanırsam makine veya elektrik-elektronik mühendisliği yazmak istiyorum. Mecbur bir sistem toplamak gerek. Benim istediğim sistem aslında 9070 XT vs 7800x3DDen oluşuyor. Öte yandan da 5070 ile bir sistem toplamakta var. Ama oyunlarda ben saf görüntü, saf güç istiyorum. Bunun içinde AMD tarafındayım ama doğru mu yanlış mı bilmesem de hep AMD için mühendislik programları, render programları vs. performansı çöp algısı var. Ben AMD alsam bunları hiç yapamayacak mıyım yani? Adamakıllı AutoCAD falan çalıştırmayacak mı bu sistem. Bir de 7800x3D mevzusu var. 3D işlemci çok bir şey yapamazmış programlarda, sadece oyunda güçlüymüş falan. Bunlar doğru mu yoksa abartılıyor mu? Ne yapmam lazım? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Edit, render işlerinde AMD çok kötü. Tek seçeneğiniz Nvidia. Ayrıca her x3D işlemci edit, render işinde çöp değil. 7950x3D, 9950x3D hem edit - render hem oyun performansında iyi işlemciler fakat maalesef biraz tuzlular. Bütçe belirtirseniz işlemci konusunda yardımcı oluruz. Fakat GPU için tek çözümünüz Nvidia. GPU, CPU için bütçe nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…