Mühendislik için bilgisayar önerisi

SczWhen

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Ögrenci
Bu sene makina mühendisliği 1. sınıfa başlıyorum mühendislikte bazı uygulamalar kullanıyormuş bende dizüstü bilgisayar almak istiyorum oyun oynamıyorum beni okuldayken idare edecek olabildiğince ucuz laptop tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.

Belli başlı kullanıcağın uygulamalar nelerdir?

Belli başlı kullanıcağın uygulamalar nelerdir?

AutoCAD, SolidWorks, Matlab gibi programlar var yüksek ihtimalle. Çoğu mühendislik fakültesi bölümü bu programları kullandırıyor.

AutoCAD, SolidWorks, Matlab gibi programlar var yüksek ihtimalle. Çoğu mühendislik fakültesi bölümü bu programları kullandırıyor.

Sana önerim laptop seçerken bu uygulamalar için ekran kartının güçlü olmasına gerek yok. RAM'in 16 GB be ustü olması ve güçlü bir AMD işlemci seçmen olur Intel pil performansını kötü etkiler. Bir bütçen varsa söylersen ona göre bir cihaz önerebilirim.

Dereye görmeden paçayı sıvamanıza gerek yok. Bekleyiniz, daha erken ve vakti geldiğinde tekrar değerlendirebilirsiniz.

Dereye görmeden paçayı sıvamanıza gerek yok. Bekleyiniz, daha erken ve vakti geldiğinde tekrar değerlendirebilirsiniz.

Hocam tahminim arkadaş dolar kuru sebebiyle ekrenden almak istiyor. Malum her geçen gün zam gelip duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…