Mühendislik için hesap makinesi önerisi

qalax

Decapat
Hocalar hesap makinesi almamızı istedi. Genelde internette Casio'nun hesap makinesi önerilmiş ama çok pahalı geldi bana. Daha ucuz ve iş görecek önerebileceğiniz hesap makineleri var mı, yok ise genelde önerilen Casio'nun hesap makinesini mi alayım?

Bilimsel hesap makinesi denir ona. Ünviersite civarındaki kırtasiyelerde ucuza bulursun.

Casio FX-991EX öneririm. Zaten öğrencilerin de çoğu bunu kullanıyor. Daha düşük bir model alanlar 3. sınıfta bu modele geçmek zorunda kalıyor. Fiyatı 900 civarıymış:

Bunun çakması var yarı fiyata. Ancak hangi özelliklerden yoksun veya işlemlerde hata yapıyor mu bilmiyorum:

Hocam herhangi bir hesap makinesi işinizi görün, ben zamanında 20TL'ye almıstım hala çalışıyor. Markası belli değil

Hocam herhangi bir hesap makinesi işinizi görün, ben zamanında 20TL'ye almıstım hala çalışıyor. Markası belli değil

Hocam fonsiyonlu olsun falan dediler yoksa hiç almam zaten hesap makinesi duruyor evde.

bu nasıl hocam?

Bu attığınızı ilk defa gördüm bilgim yok. Genelde fakültedekiler 991ES veya EX modelini alıyor. ES modelini alanlar keşke EX alsaydık diyor. Fakültenin bitki örtüsü 991EX modeli yani.

Bu attığınızı ilk defa gördüm bilgim yok. Genelde fakültedekiler 991es veya ex modelini alıyor. Es modelini alanlar keşke ex alsaydık diyor. Fakültenin bitki örtüsü 991ex modeli yani.

Eyvallah sağ olun hocam. Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…