Aradığımda bu modeli satan bir yer bulamadım. Almanca modeli mevcutmuş sadece:Casio FX-991EX 552 öneririm. Her tür fonksiyonu barındırıyor.
Aradığımda bu modeli satan bir yer bulamadım. Almanca modeli mevcutmuş sadece:
Alternatif olarak şu var ama çok fazla menüye girilmesi gerektiği için vakit kaybettirdiği söylenmiş:
Casio FX-991 CW (Model 2024) Scientific Calculator, 540 Functions and Natural Display : Amazon.fr: Office Products
Casio FX-991 CW (Model 2024) Scientific Calculator, 540 Functions and Natural Display : Amazon.fr: Office Productswww.amazon.fr
Teşekkürler.
Tekrardan araştırdığımda artık satılmadığını ve eski stokların piyasada dolaştığını ya da taklit ürünlerin satıldığını buldum. Reddit'te yazdığı için doğruluğundan emin olamayacağım gibi ama n11 yorumlarında da sahte olduğunu belirten olmuş. Almanca sürümünü almak veya alternatif model bakmak dışında pek seçeneğim kalmayacak gibi duruyor.Ben attığım modeli kullanıyorum.
Rengi bozmazsa bunu alabilirsiniz. Attığınız alternatif hakkında bilgim yok. Ben attığım modeli kullanıyorum.
Tekrardan araştırdığımda artık satılmadığını ve eski stokların piyasada dolaştığını ya da taklit ürünlerin satıldığını buldum. Reddit'te yazdığı için doğruluğundan emin olamayacağım gibi ama N11 yorumlarında da sahte olduğunu belirten olmuş. Almanca sürümünü almak veya alternatif model bakmak dışında pek seçeneğim kalmayacak gibi duruyor.
Merhaba,
Elektronik ve bilgisayar mühendisliği ile fizik bölümü için sınavlarda ve derslerde kullanma amacıyla bir hesap makinesi arıyorum. Muhtemelen Amazon. Fr üzerinden alacağım ama çok fazla seçenek olduğu ve her yorumda da bir eksik belirtildiği için hangisini alacağıma karar veremedim. Casio modelleri iyi gibi duruyor ama en üst modelinin hangisi olduğunu anlamak biraz zor. Kullandığınız ve önerdiğiniz bir model var mıdır?
Teşekkürler.
Eki Görüntüle 2583488
Yorumları pek iç açıcı değil.
İntegral, türev, limit, logaritma, karekök ve cos/sin hesaplama gibi hesap makinesindeki tüm fonksiyonları kullanıyoruz. Derslerde bilgisayarımı kullanıyorum da sınavlarda yasak olduğu için hesap makinesi gerekli.Hocam, bilmediğimden soruyorum da derslerde ne gibi işler için hesap makinesi kullanıyorsunuz yani normal dört işlem değil de başka spesifik şeyler nelerdir?
FX-991CW ile şansımı deneyip beğenmezsem iade mi etsem acaba? İkinci el olarak €26 fiyatı mevcutmuş. Hesap makinesinin de sıfırını almak için €10 fazla vermeye gerek yok bence.Piyasadan kalkmış olabilir, ben alalı 5 sene oluyor. Casio FX serisi herhangi bir hesap makinesi üzmez diyebilirim. Sınıf arkadaşlarım da Casio marka hesap makinesi kullanıyordu, arada döndürdüğümüz için herhangi bir sorun yaşamadım.